Podcast: Kronärtskocka, pepparrot och inomhusodling - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Podcast: Kronärtskocka, pepparrot och inomhusodling

Veckans avsnitt av Två odlare emellan bjuder på två nyheter. En bra och en som kanske inte känns fullt lika roligt för en del av er som troget följt oss de här två åren.

Sara och johannes står framför en trädörr.

 

Dags för veckans avsnitt av Två odlare emellan. Vi har två nyheter att berätta om. Den glada nyheten är att vi kommer att göra ett nytt avsnitt varje vecka under december. Det blir vår stora final! Vi har nämligen bestämt oss för att inte jobba vidare med podden under 2019. Hör mer i veckans avsnitt.

 

 

Vi har gjort Två odlare emellan i två år nu och det har varit grymt kul att jobba med det här projektet. Jag är tacksam för att så många lyssnar och för att vi kunnat finansiera produktionen så vi kunnat göra det till en del av våra jobb. Men nu vill vi ha tid till nya projekt och därför väljer vi att pausa. Jag vet att podden är en höjdpunkt för många av er under veckan, men hoppas att några av våra andra projekt kan få följa med genom era bilfärder, trädgårdsrundor och hundpromenader istället.

 

Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck är vår podcast. Två odlare emellan görs av Sara Bäckmo, Johannes Wätterbäck och Therese Lundén. Hör alla tidigare avsnitt på SpotifyLibsyn eller andra appar för podcasts.

Vill du komma i kontakt med mig angående annonsering i podden skickas förfrågningar till marknad@sarabackmo.se.

Läs mer om Sara Bäckmo – Skillnadens Trädgård
Läs mer om Johannes Wätterbäck – Farbror Grön
Läs mer om Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck

/Sara Bäckmo

04. december 2018

2 svar till “Podcast: Kronärtskocka, pepparrot och inomhusodling”

  1. Anny Ulstein skriver:

    God morgen. Jeg har for første ga g sittet og hørt på veka s avsnitt, veldi interessant. Man lærer mye. Hørte at dere ikke skulle ha slike foredrag i 2019, det er verkelig trist, men så er det.

    • Sara Bäckmo skriver:

      Vad roligt att du lyssnat Anny! Även om det är våra sista avsnitt nu så har du ju två års avsnitt att lyssna ikapp på. Ett per vecka så kanske vi hörs senare i andra projekt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *