Podcast: Om stort och smått - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Podcast: Om stort och smått

När vi var på samma plats i helgen måste vi ju podda, såklart! Lyssna gärna på vårt samtal om smaktoppar och bottnar, banker och podinspelning.

Sara i grön stickad tröja och Johannes i vit t-shirt står bredvid varandra med varsin mikrofon kopplad till sin mobiltelefoner.

 

I helgen när vi var på Nordiska Trädgårdar passade vi såklart på att podda. Jag vill också passa på att tacka alla er som kommer fram och berömmer podden eller önskar innehåll eller kommenterar den. Det är värt så mycket! Dels blir jag glad, såklart, men framför allt gör det ju att det känns kul att fortsätta. Att vi vet att det landar någonstans därute hos dig som lyssnar.

Den här gången pratade vi om allt möjligt, från smaksensationer till våra äckligaste rätter. För dig som är nyfiken på hur vi egentligen spelar in podden, berättar vi också om hur det går till och allt som behöver klaffa för att den ska sändas.

 

 

Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck är vår podcast som kommer med nytt avsnitt varje vecka. Två odlare emellan görs av Sara Bäckmo, Johannes Wätterbäck och Therese Lundén. Hör alla tidigare avsnitt på SpotifyLibsyn eller andra appar för podcasts.

 

Vill du komma i kontakt med mig angående annonsering i podden skickas förfrågningar till marknad@sarabackmo.se.

 

Läs mer om Sara Bäckmo – Skillnadens Trädgård
Läs mer om Johannes Wätterbäck – Farbror Grön
Läs mer om Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck

 

/Sara Bäckmo

29. mars 2018

Ett svar till “Podcast: Om stort och smått”

  1. rimogus skriver:

    Ni är ju helt fantastiska. Jag älskar er podd. Det är så inspirerande att lyssna på er.
    Hälsningar Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *