Podcast: Trädgårdsmaskiner och Loranga - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Podcast: Trädgårdsmaskiner och Loranga

Det finns alltid så mycket fint att prata om kring trädgård. Fester som tar plats där, berättelser trädgården påminner om och till och med julkalendrar med odlingskoppling. Lyssna på senaste podden här!

Svartvit bild av Johannes och Sara på trädgårdsmässa.

 

I veckans avsnitt avhandlar vi massor av spännande saker. Maskiner i trädgården, barnens paketkalender, trädgårdsfester och hur vi tar hand om vår skörd. Vi hittar dessutom en gemensam favoritberättelse i historien om Loranga, Masarin och Dartanjang - underbart!

 

 

Om du vill se hela min lista över fröerna till barnens paketkalender finns den i senaste videodagboken Sara säger. Varje vecka lägger jag ut en vlog med allt jag gör, sår, skördar, planterar, köper och får till trädgården. Videoserien delas till alla medlemmar på sajten och kallas 'Sara säger', som en blinkning till vad jag hör att många av odlarkompisar uttalar ibland, hihi. Här kan du läsa mer om medlemskapet.

 

Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck är vår podcast som nu under hösten kommer med nya avsnitt varannan vecka. Två odlare emellan görs av Sara Bäckmo, Johannes Wätterbäck och Therese Lundén. Hör alla tidigare avsnitt på SpotifyLibsyn eller andra appar för podcasts.

Vill du komma i kontakt med mig angående annonsering i podden skickas förfrågningar till marknad@sarabackmo.se.

Läs mer om Sara Bäckmo – Skillnadens Trädgård
Läs mer om Johannes Wätterbäck – Farbror Grön
Läs mer om Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck

/Sara Bäckmo

23. november 2018