Stäng menyn

Podcast: Vackra minnen och annorlunda grödor

Jag undrar hur mina barn kommer minnas våra stunder i trädgården och vad de kommer att berätta om dem för sina barn när vi strosar genom Skillnadens om många år. Här är mina och Johannes berättelser, just nu.

Johannes och Sara står bakom en skir garden av rosa blommor.

 

Platserna vi odlar på kan vara så olika saker. Större saker än bara en plätt. Skogsträdgården där Johannes växte upp, min plats här på Skillnadens där jag skapar minnen för barn och barnbarn. En gemensamhetsodling i ett lägenhetsområde eller en kolonilott. Barn som på rad går ut i bara gummistövlar och kissar på hink. Vi berättar våra platser, våra minnen och våra berättelser.

Ja, och så snackar vi lite ovanliga grödor. Och det var en jäkla tur, att jag hann fråga Johannes om quinoan innan jag rensade bort den i tron att det var vanlig trädgårdsmålla!

 

 

Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck är vår podcast som kommer med nytt avsnitt varje vecka. Två odlare emellan görs av Sara Bäckmo, Johannes Wätterbäck och Therese Lundén. Hör alla tidigare avsnitt på SpotifyLibsyn eller andra appar för podcasts.

Vill du komma i kontakt med mig angående annonsering i podden skickas förfrågningar till marknad@sarabackmo.se.

Läs mer om Sara Bäckmo – Skillnadens Trädgård
Läs mer om Johannes Wätterbäck – Farbror Grön
Läs mer om Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck

 

/Sara Bäckmo

 

29. maj 2018