Stäng menyn

Podcast: Vårskörd

Nu har våren börjat leverera och jag och Johannes är lyckliga över det vi kan äta från våra trädgårdar, fast på sätt som skiljer sig mycket åt. Lyssna på veckans samtal här.

Sara och Johannes tittar på gula och rosa tulpaner.

 

Nu är det dags för den tidiga vårens stora skördar! Hur härligt är inte det?! Den första sparrisen har tittat upp i mitt tunnelväxthus och jag drunknar i spenat. Hos mig handlar den tidiga skörden om de underbara bulkgrönsakerna som fyller mitt kök och hos Hannes blommar både vasabin och experimentlusten. Jag är glad att vi odlar så olika på en del sätt. Det blir spännande samtal.

 

 

Här kan du läsa mer om min första skörd från den tidigaste kålen Skörd från spänstig savoykål. Blir du nyfiken på min sparris har precis gjort en serie om hur jag odlar den från frö. Första avsnittet hittar du här, och snart kommer avsnitt två. Mer om spenat är också på gång, både på bloggen och en längre artikel. Mycket att hålla utkik efter!

 

Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck är vår podcast som kommer med nytt avsnitt varje vecka. Två odlare emellan görs av Sara Bäckmo, Johannes Wätterbäck och Therese Lundén. Hör alla tidigare avsnitt på SpotifyLibsyn eller andra appar för podcasts.

Vill du komma i kontakt med mig angående annonsering i podden skickas förfrågningar till marknad@sarabackmo.se.

Läs mer om Sara Bäckmo – Skillnadens Trädgård
Läs mer om Johannes Wätterbäck – Farbror Grön
Läs mer om Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck

 

/Sara Bäckmo

01. maj 2018