Stäng menyn

Podcast: Vintersådda tomater

Ibland blir det odlingsnörderi av allra bästa slag. I alla fall om du som Johannes och jag gillar att testa gränserna i hur det egentligen går att odla våra favoritgrönsaker!

En svartvit bild av Johannes och Sara. Sara kollar på Johannes och säger någonting, Johannes tittar in i kameran och ler stort.

 

Det här avsnittet handlar om våra vintersådda tomater. Galenskapen i att så 60 olika sorters tomater på ett sätt som kanske inte ens fungerar. Som många nog inte tycker skulle kunna fungera. Johannes å andra sidan skippar alla sina tomatfavoriter och börjar om på ny kula. Varför ha tråkigt när man odlar??

 

 

Läs mer om mitt experiment här: Vintersådd av tomater.

För den som vill odla tomater på ett alldeles vanligt sätt håller jag på med en hel serie om det på Youtube. Kika gärna på det första avsnittet här: Tomat från sådd till skörd - Del 1: Sådd.

 

Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck är vår podcast som kommer med nytt avsnitt varje vecka. Två odlare emellan görs av Sara Bäckmo, Johannes Wätterbäck och Therese Lundén. Hör alla tidigare avsnitt på SpotifyLibsyn eller andra appar för podcasts.

Vill du komma i kontakt med mig angående annonsering i podden skickas förfrågningar till marknad@sarabackmo.se.

Läs mer om Sara Bäckmo – Skillnadens Trädgård
Läs mer om Johannes Wätterbäck – Farbror Grön
Läs mer om Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck

 

/Sara Bäckmo

27. april 2018