Pratsam podd av Odlarna från Skillnadens

Oj, oj. Om mina barn hörde det här podd-avsnittet tror jag åtminstone en liten uppnäst unge skulle rynka på näsan och fråga "Varför pratar du så mycket?".

För knappt en månad sedan var Anna och Olof som gör podcasten Odlarna här och hälsade på. Jag hade rätt mycket huvudbry över var vi skulle spela in någonstans eftersom det är barn och ljud överallt. Tålmodiga familjen gav sig ut på promenad och vi röjde lite plats i barnens mycket stökiga lekrum.

Det blev ett avsnitt inspelat. Och det är alltid lite knasigt att höra mig själv bli intervjuad. Jag är ju van vid att själv vara den som ställer frågorna eller på ett ganska litet utrymme väljer noga vad jag ska säga. Här bara.... pratar jag. Hoppas du orkar lyssna.

 

 

Och den där löken jag nämner. Den gick fullständigt åt fanders! Jag har lokaliserat några pingisbollstora lökar som klarat sig undan jag-vet-inte-vad. Jag har ändå svårt att se det som ett misslyckande. Jag kan ju inte banna mig själv för att inte haft ork att ta hand om löken när jag valt viktigare saker framför lök-skötsel. Det är verkligen en tämligen oviktig sak egentligen när jag lyckats med så mycket annat det här året. Tillsammans med en hel stor kasse fryst purjo från förra året kommer vi ändå ganska långt innan vi behöver köpa nåt. Så blev det med det.

Bilden överst i inlägget är lånad från Odlarna, fotograf: Anna Rökaeus. Tack för att ni kom!
/Sara Bäckmo

 

12. augusti 2016

6 svar till “Pratsam podd av Odlarna från Skillnadens”

 1. Maria skriver:

  Du är BRA och har en väldigt trevlig "radioröst"! Förgyllde min arbetsmorgon. Tack 🙂

 2. Anna och Olof skriver:

  När en har bra och viktiga saker att säga är det inte mer än rätt att en får prata mycket 🙂 Å du måste hälsa barnen och tacka igen för att vi fick låna dig och deras fina rum en stund - kunde inte haft en bättre inspelningsplats - sjöd ju av kreativitet där inne! Tacka din man också för att han drog med hela gänget på promenad!

  Kram från Olof och Anna

 3. Sara Hildebrandt skriver:

  Ja det var ett jättebra avsnitt ,Tack!

 4. Christine skriver:

  Det var ett jättebra avsnitt, väldigt lyssnarvänligt!

 5. Emelie skriver:

  Tack för trevlig program! Hoppas innerligt att du och Farbror Grön kommer med en egen podcast snart!

 6. Ia skriver:

  Fantastisk intervju !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *