04. maj 2018

Premiär för Skillnadens på engelska!

Det här har jag väntat länge på! Nu har vi släppt den engelska versionen av min trädgårsblogg. Sara Bäckmo - My Kitchen Garden kan nu läsas av odlare i hela världen!

Picture of the header of my blog, a photo of me and a photo of my red house in a flowering garden.

När jag startade min resa i sociala medier var trädgårdsbilderna ett sätt för mig att lära mig hantera Facebook. Jag delade en bild om dagen och var länge förvånad över responsen. Då fanns det inte ens i den vildaste fantasi att just min blogg skulle bli Nordens största om trädgård och odling. Ännu svårare att föreställa sig att odlare utomlands skulle vilja läsa om mina eskapader. Idag är det premiär för den engelska språkversionen av min blogg. Stolt och glad och nyfiken på hur resan fortsätter!

Här kan du se Sara Bäckmo - My Kitchen Garden.

 

Samlingsplats för engelska följare
Redan nu har mina engelska kanaler en hel del följare, genom andra sociala kanaler som vi har byggt upp paralellt med att sajten utvecklats. Nu känns det så himla toppen att få samla alltihop genom den nya sajten. Följarna i andra länder väntar med spänning på att få läsa mer, och det känns helt galet kul! Tänk att det sitter odlare i Ryssland, Kanada, Nya Zeeland och Tyskland och väntar på att få läsa om min svenska köksträdgård. Jag ser mycket fram emot att möta odlare från andra länder och se hur jag kan få praktisk användning av deras erfarenheter och knep.

Här kan du se mina engelska kanaler:
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Letters from the garden 

Den engelska versionen är till en början endast en översättning av bloggen. Kopplat till sajten finns också en engelsk version av Saras trädgårdsbrev - Letters from the garden, samt den engelska YouTube-kanalen. Vi har också börjat jobba mer aktivt med min Pinterest-sida och gjort den till en engelsk sida, direktkopplad till sajten och YouTube.

I huvudsak är det inget nytt material som produceras enkom för engelska läsare utan bearbetningar av det jag publicerar på svenska. Ibland har vi dock gjort videos på engelska som dubbelpublicerats på bägge YouTube-kanalerna, likt en fråga-svar-video om maskar i bokashi-kompost nedan. Om allt går som planerat hoppas vi kunna erbjuda läsarna av engelska materialet att bli medlemmar och ta del av de längre artiklarna och recepten från årsskiftet.


I redaktionen för de engelska kanalerna finns Elin Iderström och Lovisa Cullheim. Den nya engelska sajten är som vanligt bygd av vår fenomenala webb-byrå Fete Typer + Savant i Norge.

Välkommen att kika!
/Sara Bäckmo

 

Ett svar till “Premiär för Skillnadens på engelska!”

  1. Sanna skriver:

    Hej Sara!
    Jag såg just på din "Fertilize with plant parts" på Youtube och visste inte var jag skulle ta vägen med min fråga så jag ställer sen gör under infon om din engelska kanal. I den röda odlingslådan såg jag att det på varje insida fanns en inbuktning/rundning innåt i lådan, vad är det och används det till någonting speciellt? Mvh Sanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *