Premiär för Skillnadens podd! - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Premiär för Skillnadens podd!

Hurra, hurra, hurra! Idag är det dags att bjuda in till lyssning av min nya podd. I helt egen regi skapar jag en liten Sara-sfär i etern - med plats för lite allt möjligt - och hoppas att du vill följa med mig på den här resan. Välkommen att lyssna!

vår headerbild för podcasten, med bild på sara och text Skillnadens av Sara Bäckmo

 

Hur roligt är inte det här!?!? Jag vill så gärna ha en podd (alltså ett radioprogram på nätet) i min repertoar, men efter att vi bestämt pausa Två odlare emellan har jag inte haft energi att jobba stenhårt för att tänka ut ett nytt kul koncept. Jag behövde dock inte anstränga mig särskilt. Som en blixt från klar himmel kom det till mig i tvättstugan innan jul och nu är nya podden här!

Jag skriver inte så mycket om innehållet här - det får du höra i det allra första avsnittet som finns att lyssna till nu:

 

 

Den nya podden heter alltså Skillnadens. Jag är än så länge inte riktigt van vid att publicera poddar, håller på att lära mig, men den kommer alltså att finnas i appar där pocasts finns. Det verkar ta lite längre tid än jag förstått att synka med vissa av apparna, så just nu är säkraste kortet att lyssna via spelaren ovan eller Spotify.

 

 

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Eftersom många av er är vana vid att följa och hitta ny info via min YouTube-kanal har vi också bestämt oss för att dubbelpublicera podden där. Vi har ingen bestämd publiceringsdag för podden och har inte heller bestämt hur ofta den kommer ut de första veckorna. I februari-april siktar vi dock på ett avsnitt per vecka.

Glöm nu inte att lämna en kommentar om premiäravsnittet! Vad tyckte du? Och ställ gärna en fråga inför samtalet med Philip.

Tack för att du lyssnat på mitt premiäravsnitt - ackompanjerat av fjärilsfladder i magen och regndropp från taket. Om några dagar spelar jag in ett nytt avsnitt, tralla la!
/Sara Bäckmo

11. januari 2019