19. augusti 2021

Fläderbärskapris

Fläderbärskapris - ett läckert tillbehör till både pizza, pasta eller i en sallad. Vilken känsla att servera egenodlad kapris!

Gröna fläderbärskapris i brukar, ett delikat tillbehör.
Ingredienser
  • 1/2 liter rensade, omogna fläderbär
  • 1/2 msk salt
  • 1 msk strösocker
  • 3,5 dl vatten
  • 1/2 msk äppelcidervinäger
  • 1/2 dl ättiksprit

Recept: Matilda Mattsson
Foto: Maria Fors Östberg

 

Gröna fläderbärskapris i brukar, ett delikat tillbehör.

Ett svar till “Fläderbärskapris”

  1. Agneta Nilsdotter skriver:

    Så kul att få ett recept på egengjord kapris❣️
    Men jag undrar vilken ättika det är man sk använda? 12% eller 24% ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *