02. januari 2017

Vår poddcast på topplistan!

Efter första avsnittet placerade sig vår podcast på topp 30 av Sveriges mest populära poddar. Klackarna i taket!

Man är ju lite nyfiken såhär när ett nytt projekt har sjösatts. Hur ska det gå? Vad ska folk säga? Kommer någon att lyssna?

Förra veckan släpptes första avsnittet av nya podcasten Två odlare emellan - Bäckmo & Wätterbäck och dessbättre var responsen fantastisk. Alla vi som gör produktionen har svävat på små moln för att vi varit så glada!

 

 

Och så kunde jag ju inte låta bli att leta upp en topplista för podcasts i Sverige. Vad jag förstått är det svårt att sammanställa topplistor över just podcasts eftersom de publiceras på så många olika plattformar. Men för appen Podcasts (iTunes) finns det ändå en ok sammanställning, och vad väntade väl där? Första avsnittet av Två odlare emellan låg plötsligt på plats trettio över Sveriges mest populära podcasts. What! Plats trettio på listan som innehåll etthundrafemtio poddar. Bara det att en odlarpodd placerar sig på topp trettio är ju en bedrift, tänker jag.

Klackarna i taket alltså! Och vi är taggade till tänderna för att göra nya avsnitt. Flera har frågat hur ofta vi tänker lägga ut nytt. Tills vi eventuellt behöver göra någon justering är det en gång i veckan som gäller. Nytt avsnitt redan imorgon alltså. Då berättar vi om sånt vi pysslar med i januari, både inomhus och utomhus.

Hör tidigare korta avsnitt på tvaodlareemellan.se och följ vår nya Facebook-sida om du vill.
Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *