06. september 2017

Vilken fin fest det var!

Ett stort och innerligt tack till alla som kom och firade boksläppet av Skillnadens skörd i lördags! Nu är boken på allvar välkomnad, med dunder och brak.

I lördags hade vi ett stort kalas för att fira Skillnadens skörd. Förra året när första boken släpptes hade jag inte en tanke på att ordna party eftersom jag var höggravid. Nu ville jag liksom fira dubbelt. Nedan ser du några mingelbilder från dagen. Vi höll till på fina Klockaregårdens Trädgårdsbutik i Öhr (finns också på Facebook: Klockaregårdens Trädgårdsbutik) utanför Växjö, där Kerstin Bohlin med personal ordnat det jättefint för mig och alla som kom och höll oss sällskap. Underbart!

Många kom från närområdet och hälsade på, medan andra rest mycket längre än så. Ett par hade passat på att ta en tur från Åland! Otroligt smickrande.

Jag ska snart sätta ihop en video från festen också, det är bara det där med att hitta tid...

Tack till alla som köpt och läst min senaste bok! Hoppas att ni tycker om den! Den finns att köpa i bokhandlarna och i nätbutikerna. I år säljer jag inga böcker själv via bloggen, däremot vid mina föreläsningar. Här finns info om vilka orter jag besöker under hösten.

Fotot överst i inlägget är taget av Elisabeth Anderberg.
/Sara Bäckmo

 

boksignering

Flera odlare jag känner sedan tidigare dök upp vid signeringen, bland annat Lisa som också varit på kurs med mig i Rinkaby Gård. Foto: Elisabeth Anderberg.

 

Lena är en av mina mest hängivna läsare och jag är så glad att hon kom. Här pratar hon med Kerstin på Klockaregården.

Lena är en av mina mest hängivna läsare och jag är så glad att hon kom. Här pratar hon med Kerstin på Klockaregården. Foto: Sylvia Zucker Hedhammer.

 

Sensommarblommor i trädgården. Så vackra färger att omge sig med! Foto: Elisabeth Anderberg.

Sensommarblommor i trädgården. Så vackra färger att omge sig med! Foto: Elisabeth Anderberg.

 

Sara poserar.

Jag blev fotograferad av många. I bakgrunden står min fina vän Ninnie Edheimer, som gjort den läckra kransen av grönsaker som jag bar under dagen. Foto: Sylvia Zucker Hedhammer. 

 

Kö utanför ett växthus.

Vi hade boksigneringen i ett av växthusen och stundom ringlade kön utanför. Foto: Sylvia Zucker Hedhammer. 

 

Maja och två barn vid ett bord grönsaker.

Odlaren och författaren Maja Söderberg var med sina medhjälpare på plats för att sälja grönsaker från andelsjordbruket Nybrukarna i Tolg. Foto: Sylvia Zucker Hedhammer. 

 

Rödbetor i en back.

Läckra grönsaker från Nybrukarna i Tolg. Foto: Sylvia Zucker Hedhammer. 

 

Mingelbilder

Det bjöds på hembakta skorpor och hemkokt vinbärssaft och Ulf och Ingrid från Nelson Garden delade ut goodiebags. Foto: Sylvia Zucker Hedhammer. 

 

Två kvinnor jobbar.

Hela personalstyrkan och några till på Klockaregården var inkallad för dagen. Här är Pia och Birgitta. Foto: Sylvia Zucker Hedhammer. 

 

Sara och Kerstin står bredvid varandra.

Så härligt att ha så fina människor i krokarna! Jag är säker på att Kerstin och jag kommer att samarbeta fler gånger! Foto: Sylvia Zucker Hedhammer.

 

Ett bord med stora kålplantor.

Hela Klockaregården var smyckad med vackra grönsaksplantor och vi spår att det här blir en trend till nästa säsong. Grönsaker i trädgårdsbutikerna. Foto: Sara Bäckmo.

 

Sara Bäckmo på scen med en bok i handen.

Tack alla som kom och firade med mig! Foto: Sylvia Zucker Hedhammer

 

4 svar till “Vilken fin fest det var!”

 1. Kitty skriver:

  Ser ut att ha varit en fantastisk dag! 😀
  /Kitty

 2. Lena Wirblad skriver:

  Tack själv för den skillnad du har gjort! För mig och för många andra! ??❤️

 3. Ann-Charlotte planebrink skriver:

  tack Sara för din fantastiska förmåga att sprida odlandets glädje, Jag älskar dina böcker och nu har jag fått min syster, som inte alls var intresserad av odling, att faktiskt göra en ny odlingsbädd efter dina anvisningar med tidningar och täckmaterial ,hon föll för att man inte behöver hålla på och gräva, så det sprider sig som ringar på vattnet ...

 4. Annika skriver:

  Tack Sara för en jättetrevlig fest och för att du skriver så härliga böcker.
  Det var helt klart värt at köra ett antal mil för att kunna gå på denna fest.
  Väntar med spänning på nästa bok.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *