fbpx

16. november 2019

Så och odla sommarblommor

Äntligen är det premiär för min gratis guide om sommarblommor. Ni har frågat efter enkla guider att ladda ner och vi rivstartar med färgglada tips om blomster.

 

Nu under hösten har vi i redaktionen för Skillnadens filat på en del grejer vi länge velat göra. Bland annat har jag gjort ett digitalt föredrag om de första åren i min köksträdgård (som jag hoppas att så många som möjligt vill se här på sajten). Jag har börjat utforma stickmönster som vi släpper snart i webbutiken. Bland annat så är min randiga långkofta på G (min vän Ninnie håller på att sticka upp ett ex för att se att jag räknat rätt i alla mönsterdetaljer...), äntligen! Och så har min kollega Elin börjat fixa enkla guider på olika teman som kommer att finnas för nedladdning via min mejllista, alltså som en extra lyxig del av trädgårdsbreven. Det är något som flera av er frågat efter.

Först ut i raden av guider är färgglad inspiration om sommarblommor, något som poppar i höstmörkret och väcker längtan om vår.

 

Ett blommande omslag till guiden Färgstark odling - Så fyller du köksträdgården med sommarblommor

 

Det här är en enkel guide med förslag på lätta sorter, hur du kan så och odla dem, samt kombinera dem med andra växter i köksträdgården.

På länken nedan skriver du upp dig för att få guiden gratis. Både du som prenumererar på trädgårdsbrevet sedan tidigare och du som är ny kan göra det, men du måste alltså gå in via den här länken och beställa guiden. Tipsa gärna vänner om du vet någon som skulle ha glädje av att läsa.

 

Färgstark odling - Så fyller du köksträdgården med sommarblommor

 

Det här projektet är en jättekul kombo av våra olika kompetenser i redaktionen. Jag har skrivit, Maria Fors Östberg (som är redaktör för de svenska kanalerna och också plåtar till våra böcker) har tagit fotona och Elin Iderström (som är projektledare/marknadsansvarig-ish) har gjort layouten och allt fix med att tillgängliggöra materialet.

Om du vill får du gärna tipsa om andra ämnen som du skulle tycka vara kul att läsa i det här formatet.
/Sara Bäckmo

12 svar till “Så och odla sommarblommor”

 1. Aila Thorssnder skriver:

  Härligt, tusen tack för allt. Sår alltid rosenskäror i mängder, på vintern k kallväxthus.

 2. Emelie skriver:

  Åh vad roligt!!! 👏👏👏

 3. Sofia skriver:

  Wow!! Så kul!!!
  Jag som googlade efter ett mer gediget material om just sommarblommor för inte alls länge sen😅 Tusen tack!

 4. Madelaine skriver:

  Det står att min mailadress inte är giltig. Så jag kan inte få det att funka. Hur gör jag för att det ska funka? (jag har skrivit in rätt mail)

 5. karlsson.flp skriver:

  Vilken toppenidé med nedladdningsbara guider:)
  Du är alltid lika inspirerande 🙂
  En liten fråga bara ang guiden om sommarblommor, var laddar jag ner den?
  Ha en bra dag i novembermörkret
  /Cia

  • Sara Bäckmo skriver:

   Om du klickar på länken här över i inlägget kommer du kunna registrera dig så den kommer på mejlen 🙂 Ha det fint själv!

 6. Christina Forsberg skriver:

  Hej!
  Jag har fyllt i att jag vill ha ”Så och odla sommarblommor” flera gånger, men har inte fått något på mailen!!!! Va gör jag för fel?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *