Så året runt - Info om nya frösortimentet

"Så året runt" är mitt nya sortiment av fröer tillsammans med Nelson Garden. Det finns i butik från och med september men redan nu drar planen för releasen igång. Här har jag listat de aktiviteter som just nu är inplanerade.

 

Liggande bild med fröpåsarna utspridda i en solfjäder.

Så här ser en del av fröpåsarna ut i nya sortimentet tillsammans med Nelson Garden.

 

Mitt i sommaren är det dags att fundera över vintern. Jag håller som bäst på att förbereda de första sådderna till vinterodlingen och har börjat skörda för att frigöra plats till skyddade växtplatser. Just nu känns det förstås avlägset men tiden går fort. Snart är det höst.

I början av september kommer mitt och Nelson Gardens nya sortiment av fröer för vinterodling - Så året runt - att finnas i trädgårdsbutikerna. Stora kedjor som Granngården och Blomsterlandet kommer att ha sortimentet i sina butiker och flera större nätbutiker likaså. Det är otroligt roligt!

 

Läs om sortimentet: Mina vinterfröer tillsammans med Nelson

 

 

Vad som är på gång

Ni som läser Skillnadens har efterfrågat info om fröerna för att kunna planera inköp. Här sammanställer jag det jag vet just nu.

 

 • Du som är med på vår medlemsdag 29 augusti kommer först av alla att kunna köpa fröerna vid vårt studiebesök här i Skillnadens Trädgård. Bra pris förstås. Det känns helt fantastiskt att kunna erbjuda det!
 • De första 100 kunderna som köper boken Vinterodling via min nya web-butik (som släpps senare i juli) får en påse morotsfrön ur sortimentet som gåva.
 • Hela september hoppas vi kunna ge alla läsare av min trädgårdsblogg rabatt på fröerna via nätbutik.
 • Du som är medlem på sajten kommer att få extra bra pris på hela sortimentet via nätbutik som medlemserbjudande i september.
 • Vi har en offentlig release av fröerna i samband med bokreleasen för Vinterodling på Gunnebo Slott den 8 september. Då kommer fröerna att finnas till försäljning på plats.
 • Vid några tillfällen under hösten kommer jag att finnas på plats i några trädgårdsbutiker för att prata om fröerna och signera min senaste bok Vinterodling.
 • Jag kommer att ha med mig hela eller delar av sortimentet till försäljning då jag föreläser under hösten.

 

Och det häftigaste av allt. Jag har fått ett helt paket, med alla 54 frösorterna i sortimentet, till en tävling som kommer att hållas bland medlemmarna på sarabackmo.se. Jag gissar att vinnaren kommer att bli väldigt nöjd!

Ja, det är vad som är planerat i samband med Så året runt just nu. Jag vet att inresset är stort för det här sortimentet och jag hoppas verkligen att det här ska rocka! Med särskilt utvalda sorter för sådd året runt, tillsammans med mina så-anvisningar, kan det här kanske bli vintern då hela Serige odlar!
/Sara Bäckmo

 

05. juli 2018

6 svar till “Så året runt - Info om nya frösortimentet”

 1. Lena Wirblad skriver:

  Det kommer rocka järnet! Så perfekt tajmat. Hela Sverige lär odla hela vintern! Nu kör vi! Jag ska hålla en inspirationskväll med temat vintersådd utifrån din bok i höst så ser verkligen fram emot boksläppet och fröerna.

 2. Så jäkla bra jobbat av dig!!!

 3. evamajsan skriver:

  Låter toppen alltsammans, ser fram emot både bok och nya fröpåsar.

 4. tofta.design skriver:

  Å vad roligt detta kommer att bli, vill väldigt gärna komma till din trädgård 29/8 för att träffa dig, köpa din nya bok o fröerna o se din fina trädgård. Mvh AnneD/tofta.design

 5. dromlandet skriver:

  Längtar så!

 6. Julia skriver:

  Hej, vet du ifall ditt frösortimen så året runt finns någonstans i Finland att köpa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *