Se mitt nya föredrag på webben - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Se mitt nya föredrag på webben

De senaste veckorna har jag jobbat med ett föredrag om hur min köksträdgård skapades. Nu är det klart! Gör så här för att se höstens föredrag på webben.

Selfie på Sara i inspelningsmiljö för föredraget - en gammal vedbod.

Jag har städat ur en gammal vedbod och förvandlat den till provisorisk studio. Kul!

 

I våras bestämde jag mig för att jag skulle prova något nytt, nämligen att göra ett digitalt föredrag. Det är självklart roligt att göra resor och besöka så många platser och möta odlare i både Sverige och utomlands, samtidigt som det trots allt är ganska få orter jag kan ta mig till. Det blir liksom fler ställen jag tackar nej till än ja.

Ni som läser är utspridda över hela landet och flera gånger har frågan om ett digitalt föredrag dykt upp.Ett föredrag som alla kan se, oavsett bostadsort. Nu är det klart!

Höstens föredrag är alltså digitalt och kan ses på webben; i din telefon, på läsplatta, dator och tv som kopplas ihop med YouTube. Föredraget köps i min webbutik genom länken nedan. Och det är ingen brådska, det kommer att ligga kvar där och du kan kika när du tycker det passar.

 

Köp föredraget Skillnadens Trädgård 2011-2013 här

 

Föredraget handlar om hur jag skapade min köksträdgård, mellan åren 2011-2013. Om du vill kan du smygtitta en kort stund på föredraget här.

 

 

Alla som vill kan se föredraget genom att köpa det i min webbutik. Det kostar 199 kronor. Efter köpet får du en länk, som du sparar på din dator, och kan se föredraget via den. Föredraget kan ses i ett års tid efter köpet.

 

Medlemserbjudande under oktober

Du som är medlem på sarabackmo.se har föredraget som medlemserbjudande under hela oktober och kan se det för 99 kronor. Efter det har du också en bra rabatt på föredraget. Glöm inte att vara inloggad på sajten bara när du gör köpet, då dras rabatten automatiskt.

För er som är medlemmar tänkte jag viga månadens Q&A åt att svara på frågor kopplade till föredraget, lite som en frågestund efter ett föredrag. Sådär som jag brukar göra. Jag återkommer med info om hur vi samlar ihop frågorna om några veckor.

Hoppas att du tycker det är en bra idé att utforska det här med digitala föredrag, som komplement till föredragsresor! Våren 2020 är jag på resande fot igen och har precis bokat klart alla tio orter som jag besöker då. Det blir en härlig mix av evenemang och orter att besöka från norr till söder. Mer info om det kommer senare.
/Sara Bäckmo

 

04. oktober 2019