12. januari 2023

Skillnadens erbjudanden på trädgårdsprodukter 2023

2023 har alla Skillnadens läsare rabatt på bra och användbara odlingsprodukter och tillbehör. Läs om aktuella erbjudanden och rabatter genom Skillnadens här.

Välkommen att ta del av erbjudanden och rabatter genom Skillnadens 2023.

 

2023 är det äntligen dags att välkomna en ny typ av erbjudanden på Skillnadens - till alla mina läsare! Det här är något jag planerat en tid tillsammans med mina samarbetspartners och det känns väldigt roligt att berätta om detta nu.

Jag jobbar med ett fåtal trädgårdsföretag som annonsörer på Skillnadens. Alla har varit med länge och är företag som jag regelbundet köper och använder produkter från. Pålitliga svenska företag, med rejäla produkter, bra värderingar, starkt kundfokus och himla trevligt folk!

Skillnadens huvudannonsörer 2023 är just nu Impecta Fröhandel (säljer fröer, utsäde och odlingstillbehör), Gjordnära (säljer tunnelväxthus och odlingstillbehör), Operose (säljer arbetskläder för kvinnor) och bokashi.se (säljer produkter till bokashikompost).

Under 2023 kommer samtliga samarbetspartners att ge alla som följer Skillnadens rabatter på utvalda produkter. Rabatterna gäller alltså hela året eller en längre sammanhängande period.

Nedan kan du se produkterna som du kan köpa med rabatt under 2023. Vissa produkter kommer att justeras under året. Läs också hela texten nedanför produktlänkarna.

 

Impecta Fröhandel

Hos Impecta finns nu årets utbud av vårblommande lökväxter. Dessa sätts på hösten och blommar kommande vår. I kategorin vårblommande lökväxter finns till exempel tulpaner, narcisser, krokus och allium. Alla Skillnadens läsare har 10% rabatt på hela utbudet av vårblommande lökar fram till 30 september 2023. Använd rabattkoden SARALOK23 i kassan på www.impecta.se.

VÅRBLOMMANDE LÖK HOS IMPECTA

 

Hos Impecta kan du under hela 2023 handla den fiffiga soldrivna bevattningen Irrigatia med 10% rabatt. Erbjudandet gäller startikit för bevattning, samt olika utbyggnadspaket. Rabattkoden som uppges i kassan på impecta.se vid köp är VATTNA723. Mer om bevattningen kan du läsa i blogginlägget Rabatt på soldriven bevattning till trädgården. Nedan finns länkar till de olika produkterna som rabatten omfattar. Rabatten gäller till 31 december 2023.

 

SOLDRIVEN BEVATTNING C24L
SOLDRIVEN BEVATTNING C12L
UTBYGGNADSPAKET BEVATTNINGSSYSTEM
UTBYGGNADSPAKET BEVATTNINGSSLANG
UTBYGGNADSPAKET DROPPSLANG

 

Styreneheten i det soldrivna bevattningssystemet.

Den smarta vattenpumpen till Irrigatia drivs av solenergi och behöver inte anslutas till eluttag eller vattenutkast.

 

bokashi.se

Något som många av oss dagligen pysslar med i och till våra odlingar är bokashikompost. Jag komposterar all vår kökskompost i smidiga kranhinkar från bokashi.se. Om du ännu inte bekantat dig med komposteringsmetoden kan du läsa mer i blogginlägget Allt om bokashi. 

Hela 2023 har du som följer Skillnadens 10% rabatt på bokashi-hinkar samt bokashi-strö. Helt suveränt! bokashi.se säljer som enda svenska företag helt svenskproducerat bokashi-strö. Hinkarna från bokashi.se är av fin kvalitet som håller länge, det finns dessutom reservdelar om något mot förmodan skulle gå sönder.

Rabatten ges till dig som uppger koden Bokashistart2023 i fältet för värdekod ovanför fraktalternativen i kassan hos bokashi.se.

Produkterna som rabatten gäller är:

 

Essential-hink startkit svart 
Essential-hink startkit grå
2 kg bokashi-strö
4 kg bokashi-strö
10 kg bokashi-strö

 

Här komposterar jag bokashi i stora krukor i mitt tunnelväxthus. Foto: Maria Fors Östberg.

 

Operose

Många av arbetskläderna jag jobbar i kommer från suveräna Operose; arbetsbyxor, skjortor och fiberpälsjacka. Så härligt med bekväma, funktionella och snygga arbetskläder! 2023 har alla mina läsare 10% rabatt på Operose hela utbud av arbetskläder i webbutiken. Tack! Länk till butiken ser du nedan.

 

Operose webbutik

 

Eftersom det blir lite mycket att länka till varenda produkt så får du helt enkelt söka dig vidare till Operose och själv kika i butiken. Glöm inte att också läsa om det gedigna arbetet med att framställa kläderna, om materialval och de fina värdegrundsarbetet som ligger bakom de här kläderna. Sedan kan du verkligen bära dem med stolthet!

Koden du uppger i webbutikens kassa vid köp är: RBSKILLNADENS23AW.

 

Heldressad i goa arbetskläder från Operose, när jag jobbar på handelsträdgården.

 

Gjordnära

Gjordnära är leverantörer av lite av varje till mina trädgårdar. I första hand kommer mitt stora tunnelväxthus från Gjordnära, förstås, men en stor del av alla vardagliga odlingstillbehör kommer också härifrån. Det gäller till exempel krukor, pluggbrätten, bevattning till växthuset, växtbelysning och vissa produkter till köket.

Till mina läsare har Gjordnära satt ihop två paket med praktiska prylar som kan användas flitigt under en stor del av året:

 

Multibrätte - praktisk till sådd av många plantor inomhus

Omskolningspaket - krukor, bevattningsbricka, bevattningsmatta etc. 

 

Koden som du använder för att få 10% rabatt på produkterna är: Saras Odlingspaket. Var noga med stora bokstäver, samt mellanrum. Koden anges i kassan i webbutiken hos Gjordnära. Erbjudandet gäller hela 2023.

 

Här är produkterna som ingår i omskolningspaketet från Gjordnära. Det är samma typ av krukor jag till stor del använder i min egen trädgård.

 

Hoppas nu att du som läser har nytta av de här erbjudandena under året. Även om du inte handlar just precis nu när du läser om dem, kan du ha dem i åtanke den dag du behöver nytt bokashi-strö eller tycker att den där smarta bevattningen skulle vara något. Eller när du behöver krukor eller ett par rejäla arbetsbyxor - äntligen. Kom också ihåg att de flesta av produkterna som nämns här i inlägget är utmärkta presenter och klappar!

Vi har några ytterligare överraskningar för året som presenteras senare. Det gäller till exempel erbjudanden som är aktiva under en kortare period. Jag uppdaterar då det här inlägget så att du alltid hittar aktuella erbjudanden här.

Erbjudanden och rabatter för dig som är medlem på sarabackmo.se kommuniceras på våra medlemssidor och/eller i vår facebook-grupp för medlemmar.

Jag vill också nämna att några av rabattkoderna kommer att uppdateras under året. Det ges då en ny kod här i blogginlägget. Du kan alltså inte spara koden på en lapp, utan behöver kika här innan köp så du har aktuell kod.

Stort tack till Skillnadens härliga samarbetspartners som nappat på förslaget med det här upplägget för 2023. Ni är bäst!
/Sara Bäckmo

5 svar till “Skillnadens erbjudanden på trädgårdsprodukter 2023”

 1. Helena Palén Berggren skriver:

  Toppen Sara!
  Vilka rabatter du ordnat.
  Stort TACK!

 2. Anette Nilsson skriver:

  Hurra! Tack för denna chans att spara slantar!! 🤗

 3. Ann-Sofie Ingvarsson skriver:

  Tack Sara och alla dina samarbetspartner!

 4. Birgit skriver:

  Tack så jätte mycket för denna möjlighet.

 5. Linda Sohlberg skriver:

  Underbart! Tack så mycket Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *