Skillnadens live på YouTube! - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Skillnadens live på YouTube!

Att förbereda trädgården för tidig odling - det är temat för morgondagens premiärsändning på YouTube!

Hösten är en perfekt tid att börja förbereda odlingsplatser för den allra tidigaste odlingen. Trotsa dina eventuella fördomar om tidig odling och våga dig på att prova! Imorgon lördag klockan 9.30 sänder jag live från min trädgård på YouTube och delar ett helt gäng användbara tips som gör att du ligger väl i startgropen när det är dags att odla under vintern. Det handlar både om utomhusodling och växthusodling!

Förutom att i några enkla steg berätta hur jag själv jobbar så tänkte jag passa på att svara på frågor från dig som tittar. Om du vill får du gärna ställa din fråga redan nu. Ställ gärna frågan kortfattat och glöm inte att berätta var du bor någonstans och gärna vilken odlingszon du tillhör.

Livesändningen kan du följa på min YouTube-kanal Sara Bäckmo - Skillnadens Trädgård. Prenumerera på kanalen redan nu för att inte missa något.

Vi ses imorgon!
/Sara Bäckmo

13. oktober 2017

3 svar till “Skillnadens live på YouTube!”

 1. Birgitta Andersson skriver:

  Kan jag täcka odlingarna med fiberduk + UV-beständig plast dygnet runt i vinter eller blir det för mörkt för det som finns i pallkragarna ( spenat, ruccola, rädisor och asiatisk kål )
  Bor i Aslersunds kommun och har zon 3-4.

 2. Lina skriver:

  Hur går det med din kompost som du byggde? Hade varit kul att se?

  • Sara Bäckmo skriver:

   Den har gått så bra att jag har kasserat den och köpt den riktiga varianten. Lite oväntat. Men jag blev helt såld på idén och såg snabbt vilka otroliga fördelar den har. Just för tunnelväxthuset är den perfekt eftersom tunneln producerar mycket material som jag inte vill behöva släpa iväg till övriga trädgården det tar sån tid. Så jag köpte två Mullnet i födelsedagspresent till mig själv. Har inte skrivit om det än, eller gjort någon video. Ska försöka göra det snart! /Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *