05. juni 2019

Skillnadens podd - En kvällsrunda

Juni är vår första sommarmånad och måndagskvällen var en härlig kväll, typisk för årstiden. Efter nattning av alla barnen smög jag mig ut i trädgården för att spela in ett poddavsnitt till er. Varsågod!

Sara Bäckmo står i trädgården i röd luvtröja och bandare i handen.

Redo för kvällsrunda med dubbla huvudbonader som skydd mot knott. Tack Philip för bilden!

 

Vid den här tiden på året är kvällarna och mornarna helt magiska och jag vill gärna vara ute så länge jag orkar, med betoning på orkar. Det har varit hektiska dagar där jag haft eftermiddag-kvällspasset själv hemma med barnen i nästan en veckas tid och efter det är man rätt spak, redo för bingen ganska tidigt.

Igår kväll kilade jag i alla fall ut och gjorde en liten runda i min köksträdgård med min bandare. Veckans avsnitt av Skillnadens podcast är alltså en liten kvällstur med tankar om täckodling, askar och den härliga upptäckten vid bikupan.

 

 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

6 svar till “Skillnadens podd - En kvällsrunda”

 1. Annica skriver:

  Hej! Poddavsnittet tar slut mitt i att du vet precis hur det är med småbarn och trädgård. Vill gärna höra resten.

  Hälsningar Annica

  • Sara Bäckmo skriver:

   Prova att uppdatera din webbläsare. Jag kan höra hela avsnittet, 37 minuter långt, i mina appar och på sajten. Håller tummarna!

 2. Emma skriver:

  Tack Sara av hela mitt hjärta för all din kunskap du delar med dig!
  Framförallt vill jag tacka för vårens podavsnitt, men även dem du tidigare gjort tillsammans med farbror grön.
  Förutom all odlingsinspiration du gett har du hjälpt mig på ett helt annat ovanligt sätt.
  Jag har haft ett tufft år och under våren drabbats av utmattningssyndrom och depression. Matthet, insomningsvårigheter, oro och många nattvakna timmar har besvärat mig, har provat avslappning, mindfullness mm men med svårighet att kunna fokusera men det som hjälp mig mest är att lyssna till din (och Johannes) lugna röst(er). Många är nätterna jag omöjligt kunnat sova trots obeskrivlig trötthet men tack vare din röst och på det pedagogiska, lugna och inspirerande sätt du förmedlar din kunskap har jag kunnat slappna av, stressa av och somna. Om och om igen har jag lyssnat på samma avsnitt och längtat till nästa. Nu efter flera månader har jag orkat ta mig ur sängen och ut till trädgården, jag ser ljuset i tunneln och mycket är tack vare dig! Tack!!!

 3. sissetiedt skriver:

  Så skønt med et nyt podafsnit! Jeg har savnet det, siden du og Johannes stoppede. Så herligt med et "fix" igen :0)

 4. Jennifer skriver:

  Hej!
  Jag har precis hittat din podd i podcaster och lyssnat på de tre första avsnitten med stort intresse. Nu är mitt jag problem att jag inte hittar avsnitt 4-15. Var finns dem?
  Ser fram emot att lyssna vidare!

  • Sara Bäckmo skriver:

   De avsnitten är en serie som publicerades under en tid, på temat nybörjarodling. De kommer att släppas i min webbutik så småningom, som ljudbok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *