Skillnadens podd - En kvällsrunda - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Skillnadens podd - En kvällsrunda

Juni är vår första sommarmånad och måndagskvällen var en härlig kväll, typisk för årstiden. Efter nattning av alla barnen smög jag mig ut i trädgården för att spela in ett poddavsnitt till er. Varsågod!

Sara Bäckmo står i trädgården i röd luvtröja och bandare i handen.

Redo för kvällsrunda med dubbla huvudbonader som skydd mot knott. Tack Philip för bilden!

 

Vid den här tiden på året är kvällarna och mornarna helt magiska och jag vill gärna vara ute så länge jag orkar, med betoning på orkar. Det har varit hektiska dagar där jag haft eftermiddag-kvällspasset själv hemma med barnen i nästan en veckas tid och efter det är man rätt spak, redo för bingen ganska tidigt.

Igår kväll kilade jag i alla fall ut och gjorde en liten runda i min köksträdgård med min bandare. Veckans avsnitt av Skillnadens podcast är alltså en liten kvällstur med tankar om täckodling, askar och den härliga upptäckten vid bikupan.

 

 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

05. juni 2019