Skillnadens Trädgård i ny utgåva - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Skillnadens Trädgård i ny utgåva

Tio år efter att min köksträdgård skapades kommer min första bok ut i ny utgåva. Det känns stort! Jag har skrivit ett helt nytt kapitel där jag sammanfattar tio år i min älskade köksträdgård.

Bokomslaget till nya utgåvan är samma som 2016, fast med en liten blaffa som hintar om att något är nytt.

 

När jag började anlägga min köksträdgård 2011 gjorde jag det med idén om att jag skulle bli självförsörjande på grönsaker. Skulle det ens vara möjligt? Om min dröm om en självförsörjande köksträdgård blev verklighet, bestämde jag mig för att skriva en bok om mina erfarenheter. För om jag kunde, skulle många andra kunna göra samma sak. Boken blev verklighet; Skillnadens Trädgård - Ett ekologiskt trädgårdsskafferi kom ut 2016. Maria Fors Östberg och jag hade gjort vår första bok.

Det var magiskt att få hålla boken i min hand och jag hade helt ärligt aldrig kunnat gissa att den skulle bli så omtyckt. Det är fortfarande omvälvande att bläddra i boken och jag vet att den varit inspiration till många köksträdgårdar både i Sverige och utomlands.

Nu har det gått tio år sedan trädgården blev till. Det har hunnit bli många böcker under de fem år som passerat. Och vår senaste bok är faktiskt vår första - i ny utgåva!

I dagarna släpptes Skillnadens Trädgård på nytt, med ett alldeles nytt kapitel som ny avslutning till boken. Jag filade på det kapitlet i höstas, när jag sammanfattade vad jag gjort bra i min odling och vad som kunde varit bättre. Emellanåt är det ju nyttigt att reflektera över det.

 

Köp Skillnadens Trädgård i ny utgåva!

 

Nu finns nya utgåvan av Skillnadens Trädgård i min webbutik. I vanlig ordning är jag jätteglad för alla som vill köpa och läsa mina böcker, men extra glad när ni köper dem direkt av mig. Vi håller hyggligt vanliga priser på böckerna, men porto tillkommer förstås. Alla böckerna i min webbutik är signerade, det gör dem lite extra speciella jämfört med böckerna från bokhandeln.

Glöm inte att du som är medlem på sarabackmo.se har rabatt på alla mina böcker. Som medlem är priset per bok 200 kronor + porto. Se till att vara inloggad när du gör ditt köp, så dras rabatten i kassan.

Är det något du undrar över kring ditt köp kan du alltid maila info@sarabackmo.se för att få hjälp.

Hoppas du vill läsa nya utgåvan av Skillnadens Trädgård! Och om du undrar över nästa bok, så blir det Hållbar odling i Skillnadens Trädgård. Den släpps 13 september. Självklart gör vi en liten happening kring den här på sajten, med specialpris till medlemmar.
/Sara Bäckmo

24. mars 2021