03. april 2019

Skördespecial i Skillnadens podd

Jag bjuder på en skördespecial i den nionde delen av serien Grönsaksodling för nybörjare. Här delar jag en massa tips om skörd i köksträdgården under olika tider på året.

Olika slags tomater fyller ut hela bilden, i röda och gula färger.

Ljuvlig skörd av tomater alldeles innan frost i september.

 

Nytt avsnitt av Skillnadens podd finns att höra nu! Det har varit ett gäng hektiska veckor på min front med mässor och resor och kurs, så det har varit svårt att få till inspelning och redigering av podden. Hoppas ni är okej med min lite flytande publiceringsplan, även om ni längtar efter nya avsnitt.

Det här avsnittet är del nio i serien Grönsaksodling för nybörjare. Temat är skörd. Veckans avsnitt sponsras av Impecta Fröhandel.

 


 

Alla publicerade delar i serien Grönsaksodling för nybörjare kan du lyssna på nedan om du missat, eller vill höra igen för den delen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

Ett svar till “Skördespecial i Skillnadens podd”

  1. lena-pettersson51 skriver:

    Är kålutmaningen slut har inte sett något om den på länge?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *