01. januari 2021

Ladda ner årets första såkalender!

Odla året runt med min enkla såkalender! Du som blir ny medlem, eller är medlem sedan tidigare, får en nedladdningsbar såkalender - en ny varje kvartal - med tips på sådder som funkar månad för månad.

Såkalender januari, februari och mars

 

God fortsättning på det nya året! Nu i januari drar vi igång ett nytt odlingsår och jag är så peppad.

Vi startar året med den sista delen i min nedladdningsbara såkalender. Den har varit så populär under året! Ni är många som hört av er med uppskattande ord och det gör oss i redaktionen så glada! Ni är tusentals som laddat ner.

Vi har gjort kalendern som en enkel pdf att ladda ner och skriva ut. En del har till och med plastat in den för att kunna ha ute i växthuset eller i frölådan, som inspiration. Nu har vi kommit till den sista delen av såkalendern, den del som avser årets första kvartal.  Du får en ny uppsättning förslag till sådder, för månaderna januari, februari och mars. På samma vis som tidigare finns kalendern att ladda ner på Din medlemssida.

 

Ladda ner såkalendern från Din medlemssida

 

Såkalendern är ett bonusmaterial speciellt framtaget för dig som är medlem på sarabackmo.se. Den ges gratis till dig som är medlem eller väljer att bli det, oavsett hur länge du vill vara medlem. Tidigare publicerade delar finns inte till nedladdning i efterhand, de kommer att publiceras i någon form och bli tillgängliga igen under våren.

Den nedladdningsbara såkalendern är en light-version av boken Odlingskalender - 5 år i din trädgård, som kom ut hösten 2019. Korta presentationer av utvalda grönsaker som passar fint att så vid respektive månad. Jag hoppas och tror verkligen att den här enkla och fina kalendern kan vara toppen för dig som vill ha inspiration till köksträdgårdens sådder - året om.

Kalendern består av fyra sidor för varje kvartal, med kortfattad grönsakspresentation och en sammanställning med övriga grönsaker att så och tips på var sådderna kan göras. Här är en tjuvtitt.

 

Utdrag ur såkalendern första kvartalet

 

Bli medlem och få såkalendern

Att vara medlem på sarabackmo.se innebär att du får en längre medlemsartikel eller medlemsvideo varje vecka, tillgång till bonusmaterial och mitt nu ganska stora arkiv med tidigare tema-artiklar, inbjudan till medlemsgruppen Odla med Sara på Facebook och dessutom ett och annat erbjudande från företag jag samarbetar med. Som medlem har du också alltid rabatt på mina böcker i webbutiken.

 

Läs mer om medlemskapet och bli medlem på sarabackmo.se 

 

Det kostar 79 kronor per månad att vara medlem. Det finns ingen bindningstid så du får gärna prova på och se om det passar dig. Du kan också välja att köpa ett tidsbegränsat medlemskap på 3, 6 eller 12 månader. Om det är något du undrar över kan du maila till info@sarabackmo.se så får du hjälp.

Nu håller jag tummar och tår för att du hittar något bra att så här i den nya delen av så-kalendern! Om du vill fördjupa dig i något får du gärna söka här på sajten eller ställa en fråga i Frågelådan.
/Sara Bäckmo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *