01. oktober 2020

Ladda ner höstens såkalender!

Odla året runt med min enkla såkalender! Du som blir ny medlem, eller är medlem sedan tidigare, får en nedladdningsbar såkalender - en ny varje kvartal - med tips på sådder som funkar månad för månad.

Såkalender för oktober, november och december.

 

Den nedladdningsbara såkalendern som vi gjort har varit jättepopulär. Så roligt tycker jag! Vi har gjort kalendern som en enkel pdf att ladda ner och skriva ut. En del har till och med plastat in den för att kunna ha ute i växthuset eller i frölådan, som inspiration. Ni är tusentals som laddat ner och jag hoppas att ni haft tid att glutta på förslagen under månaderna som gått.

Nu har vi kommit in i årets sista kvartal - hösten. Du får en ny uppsättning förslag till sådder, för månaderna oktober, november och december. På samma vis som förra kvartalet finns kalendern att ladda ner på Din medlemssida.

 

Ladda ner såkalendern från Din medlemssida

 

Såkalendern är ett bonusmaterial speciellt framtaget för dig som är medlem på sarabackmo.se. Den ges gratis till dig som är medlem eller väljer att bli det, oavsett hur länge du vill vara medlem. Varje kvartal lägger vi till en ny del i kalendern och i vår har du samlat ihop ett fint häfte. Tidigare publicerade delar finns inte till nedladdning i efterhand, de kommer att publiceras i någon form och bli tillgängliga igen nästa vår.

Den nedladdningsbara såkalendern är en light-version av boken Odlingskalender - 5 år i din trädgård, som kom ut hösten 2019. Korta presentationer av utvalda grönsaker som passar fint att så vid respektive månad. Jag hoppas och tror verkligen att den här enkla och fina kalendern kan vara toppen för dig som vill ha inspiration till köksträdgårdens sådder - året om.

Kalendern består av fyra sidor för varje kvartal, med kortfattad grönsakspresentation och en sammanställning med övriga grönsaker att så och tips på var sådderna kan göras. Här är en tjuvtitt.

 

Såkalender höst utdrag

 

Bli medlem och få såkalendern

Att vara medlem på sarabackmo.se innebär att du får en längre medlemsartikel eller medlemsvideo varje vecka, tillgång till bonusmaterial och mitt nu ganska stora arkiv med tidigare tema-artiklar, inbjudan till medlemsgruppen Odla med Sara på Facebook och dessutom ett och annat erbjudande från företag jag samarbetar med. Som medlem har du också alltid rabatt på mina böcker i webbutiken.

 

Läs mer om medlemskapet och bli medlem på sarabackmo.se 

 

Det kostar 79 kronor per månad att vara medlem. Det finns ingen bindningstid så du får gärna prova på och se om det passar dig. Du kan också välja att köpa ett tidsbegränsat medlemskap på 3, 6 eller 12 månader. Om det är något du undrar över kan du maila till info@sarabackmo.se så får du hjälp.

Nu håller jag tummar och tår för att du hittar något bra att så här i den nya delen av så-kalendern! Om du vill fördjupa dig i något får du gärna söka här på sajten eller ställa en fråga i Frågelådan.
/Sara Bäckmo

3 svar till “Ladda ner höstens såkalender!”

  1. Mikaela Thorsell skriver:

    Kommer det en ny kalender för januari-februari-mars ?

  2. Mikaela Thorsell skriver:

    Kommer det en ny kalender efter december?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *