Störningar på sajten vid överflyttning - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Störningar på sajten vid överflyttning

Under måndag dag kan det vara lite störningar på sarabackmo.se. Det beror på att sajten flyttas till min mega-server. Håll ut!

När jag började jobba med den här sajten för över ett år sedan fick jag veta att det krävs en stor server för att fixa all trafik. Ett vanligt webbhotell fixar inte en halv miljon sidvisningar per månad. Vad göra? Till sarabackmo.se har jag numera en helt egen jättestor server som ska ta hand om din och alla andras trafik. Under uppstarten har sajten legat på en server som tillhör byrån jag samarbetare med, men idag är det alltså dags för flytt. Håll tummarna!

Flytten kan göra att det under en tid kan vara svårt att nå vissa sidor när vissa fördröjningar uppstår. Dessa löser sig efterhand som allt trillar på plats i den nya servern. Hoppas du har tålamod och kommer tillbaka om det är något du inte kan nå just precis nu.

Om det är något som trots allt krånglar får du alltid höra av dig till oss i redaktionen så försöker vi hjälpa till så snart vi kan. Du når mig eller Elin på info@sarabackmo.se. Använd helst den adressen istället för våra enskilda, eftersom vi når info-adressen bägge två, då får du snabbare hjälp.
/Sara Bäckmo

22. januari 2018