22. januari 2018

Störningar på sajten vid överflyttning

Under måndag dag kan det vara lite störningar på sarabackmo.se. Det beror på att sajten flyttas till min mega-server. Håll ut!

När jag började jobba med den här sajten för över ett år sedan fick jag veta att det krävs en stor server för att fixa all trafik. Ett vanligt webbhotell fixar inte en halv miljon sidvisningar per månad. Vad göra? Till sarabackmo.se har jag numera en helt egen jättestor server som ska ta hand om din och alla andras trafik. Under uppstarten har sajten legat på en server som tillhör byrån jag samarbetare med, men idag är det alltså dags för flytt. Håll tummarna!

Flytten kan göra att det under en tid kan vara svårt att nå vissa sidor när vissa fördröjningar uppstår. Dessa löser sig efterhand som allt trillar på plats i den nya servern. Hoppas du har tålamod och kommer tillbaka om det är något du inte kan nå just precis nu.

Om det är något som trots allt krånglar får du alltid höra av dig till oss i redaktionen så försöker vi hjälpa till så snart vi kan. Du når mig eller Elin på info@sarabackmo.se. Använd helst den adressen istället för våra enskilda, eftersom vi når info-adressen bägge två, då får du snabbare hjälp.
/Sara Bäckmo

3 svar till “Störningar på sajten vid överflyttning”

  1. orodbroby skriver:

    Absolut. Det är värt att vänta in. Känns som att det blir en riktigt bra ordning! Lycka till Skillnadens och Farbror grön! Roligt att få ge första kommetaren!

  2. Anneli skriver:

    Härligt med rejält med utrymme med egen server, för det här kommer att växa, utan gödelvatten:)
    Men kan det hänga ihop att trädgårdsbrevet inte nått någon av mina mail mappar? Har kollat flera ggr idag inklusive skräppost. Skickade till adressen du hänvisade till på instagram. Vill ju inte missa erbjudandet... Ha det gott! /Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *