01. juni 2016

Tack alla bloggläsare!

Min trädgårdsblogg är så kul att jobba med! Och extra roligt är det förstås när det går bra. Maj månads besöksstatistik är fantastisk att läsa!

Det är faktiskt lite svårt att ta in att så många följer den här trädgården och pratar om den och mitt arbete. Det är förstås mitt jobb att blogga och göra små videoklipp om det jag gör i trädgården, men ändå. Jag kan inte förstå att ni är så många!

Varje månad får jag statistik över hur många som läser Skillnadens Trädgård. I maj slog bloggen rekord med 222 851 sidvisningar. Helt otroligt bra för en ganska nischad och smal blogg. Bloggen är sedan en tid registrerad på en topplista (Bloggtoppen - Tailsweep) och har bland alla stora och små bloggar (totalt 1 228 stycken) om ditt och datt har min placerat sig på plats 36!

Jag är jätteglad och vill bara puttra lite glädje så här mitt i veckan. Och passa på att säga ett stort tack till alla som läser och följer och delar och skickar glada hejarop och uppmuntran. Tack, tack, tack!

Är du förresten nyfiken på hur min bloggresa startade kan du läsa inlägget Bloggen från början.

Nu ska jag jobba en stund till, innan det är dags att amma. Sen tror jag att jag ska fira bloggen med att unna mig lite småpill i trädgården fastän jag inte har tid. Skickar en bild på en blommande kronärtskocka och en kram till dig som följer!
/Sara Bäckmo

 

12 svar till “Tack alla bloggläsare!”

 1. Inger Härjerud skriver:

  Kram till dig och stort grattis till dina framgångar. Det är så fint att få ta del av din klokskap och kraft. Önskar att du får en skön sommar och att du inte kräver av dig själv på tok för mycket. Jag förstår att du måste ligga i för att upprätthålla vårt intresse. Men återanvändning är smart. De frågor som vi ställer har du säkert redan besvarat. Kram inger

 2. Merit Kullinger skriver:

  Det är lätt att bli inspirerad av dina fina filmer (alldeles lagom långa för att få tre minuters egentid maskerat som ett toalettbesök... "Nej familjen, jag tittar inte på telefonen - jag ska bara kissa!"
  Från en svacka förra året då jag mest odlade ogräs har jag förvandlat den svårklippta gräsmattan med krusbär och rabarber mot ligusterhäcken till rnpotatisodling där det kommer bli fin jord med bärbuskar och blommor nästa år. Barnen tycker jag är smågalen som fyller trädgården med tidningar och ensilage.... ??

 3. Daniel Richter skriver:

  Tack ska du ha för en fantastiskt lärorik blogg och youtube-kanal! 🙂

 4. Keiko skriver:

  Men Sara, det är vi som ska tacka för att du så generöst och inspirerande delar med dig av det du gör! Jag som varit så fullständigt anti mot sociala medier sitter plötsligt och spanar efter nya bilder eller texter från dig flera gånger om dagen. Känner mig som värsta stalkern ibland ? Kram till dig också!

 5. Min Eden skriver:

  Stort Grattis och bra jobbat från Jakobstad/Finland

 6. Petra skriver:

  Åh, roligt att det går så bra? jag tror att det går så bra för att du verkligen hittat det du brinner för, då blir det bra! Jag läser och tar till mig en massa tips som jag sedan testar här hemma i odlingarna. Fortsätt du så mycket du orkar och känner att du vill. Fastän det är supermysigt med små pyttisar så är det ju skönt att ibland tänka på något annat.

 7. Benni fra Norge skriver:

  Gratulerer med suksess. Den kan du takke deg selv for - og den er vel fortjent, flinke du.
  Og vi lesere takker deg. Håper du tar en pause innimellom og nyter denne fantastiske våren og sommeren
  som kommer.
  Skulle jeg komme med et ønske for et blogginnlegg; dyrkning av Physalis.

  Hilsen Benni

 8. Hilda skriver:

  Det förstår jag, du är så fantastiskt inspirerande och genuin. Läser din bok nu och planerar min allra första trädgård.
  Tusen tack för att du finns och delar med dig!

 9. Elisabeth Åse'n Nordström skriver:

  Du är en sån bra trädgårdspedagog - möjligen en ny profession? Som jag ser det så famnar du prestigelöst ett prestigefyllt trädgårdsprojekt, där många av oss kan känna oss igen oss i dina råd och samtidigt har mycket att lära. // Elisabeth

 10. Ann Britt skriver:

  Du inspererar Jag som krav odlare har anammat täckodling försådder har jag alltid gjort och satt ut (gallringsfritt)
  Och nu när det är så torrt här har inte regnat klarar de täckodlade sig bra.
  Men de med bar jord där är knaster torrt.
  Det förslår ju inte med vatterkannan.

 11. Jenni BErgliv skriver:

  Sara du är den största inspirationskällan i min vardag, du peppar på avstånd även om det inte är personligen och det är få som besitter den konsten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *