20. december 2015

Tack för alla lyckönskningar!

Så underbart det har varit att läsa alla jättefina gratulationer och lyckönskningar till mig och familjen under helgen. Ett stort och innerligt tack från oss!

Det slår mig när jag scrollar bland kommentarerna i olika sociala medier att det är så väldigt många följare som är i samma sits som jag. Som odlar eller drömmer om att odla grönsaker och som dessutom har familj. Så härligt det är att läsa! Och vad mycket vi kan lära av varandra. Även om jag odlat en säsong tidigare som både höggravid och med nyfödd är jag ju i lika stort behov av pepp och inspiration som andra - glöm inte att dela dina tips under våren, även om de grundar sig i dina erfarenheter för många år sedan!

Jag ska inte blogga varje dag om bebis och graviditet och förlossning och familjeliv, även om jag skulle kunna fylla en hel blogg bara om det eftersom det är så himla kul. När det går hand i hand med trädgårderiet - då skriver jag, precis som tidigare. För att det ska bli lättare för dig som enkelt vill hitta just de här inläggen har jag gjort en ny kategori som heter just Familjeliv.

Imorgon ska jag berätta hur jag anpassat mina mål och ambitioner med nästa odlingssäsong efter det faktum att vi får en bebis till våren.

Solrosen överst i inlägget är en rosafärgad låg solros som heter 'Suntastic Bicolor Rose and Yellow'.
/Sara Bäckmo

Ett svar till “Tack för alla lyckönskningar!”

  1. Inger Härjerud skriver:

    Sällar mig till gratulanterna! Hoppas att du och din familj ska må bra och inte glömma att ambitionerna går att sänka tillfälligtvis. Lättare sagt än gjort. Men du är ung och du förmedlar så kloka tankar och det är så roligt att få ta del av dem. Tack för allt du delar med dig av och så önskar jag dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *