Tack för att du vill få mina mejl! 

 

Min grönsaksodling växte fram ur en önskan om att ta reda på om jag, som inte hade någon erfarenhet alls av grönsaksodling i större skala, kunde odla nog mat så att familjen blev självförsörjande på grönsaker under minst sex sammanhängande månader. Det var det jag ägnade åren 2011-2013 åt.

Det gick mycket lättare än jag någonsin kunnat drömma om.

Sedan 2014 är vi i princip självförsörjande på grönt under större delen av året. Det gör mig otroligt stolt och glad.

Nu har jag gjort det till mitt jobb att berätta om hur jag gör. Grönsaksodling är fantastiskt roligt och ju fler vi är som delar med oss av hur vi gör till varandra, desto roligare blir det!

 

Vill du vara med?

Första steget har du redan tagit. Genom mina mejl, Saras trädgårdsbrev, kommer du få tips och idéer som gör din odling enklare, roligare och godare. Tack för att du är med!

Om du vill ha ännu mer, se till att läsa min gratis blogg. Nordens största trädgårdsblogg! Här delar jag flera gånger varje vecka med mig av vad jag gör, vad som händer i trädgården och vad som är bra att göra just nu.

Är du redo att satsa på din odling, få mängder av grönsaker på enkelt sätt som funkar i en modern vardag och få massor av glädje och gemenskap på köpet? Då tycker jag att du ska bli medlem på sajten! Då får du ta del av mitt allra, allra bästa material - allt ifrån gedigna artiklar om metoder och mina favoritgrönsaker, till tipsiga videor och utmaningar som tar odlingen framåt så smidigt som möjligt.

 

Läs mer och bli medlem här!

 

Jag hoppas du ska få stor glädje av hänga här tillsammans med mig och andra odlarvänner.
/Sara Bäckmo

 

PS 1.

Om du har skrivit upp dig för att få en guide eller något annat material kommer det snart dyka upp i din mejlkorg. Hittar du den inte där, prova att titta om den fastnat i skräpkorgen eller något spamfilter. Ibland kan det ta en liten stund innan mejlet kommer. Du kan alltid höra av dig om du undrar någonting till info@sarabackmo.se eller tradgardsbrev@sarabackmo.se om det gäller mejlutskicken.

Du kan avregistrera dig från att få fler mejl när helst du vill. Klicka bara på 'Unsubscribe' längst ner i brevet. Men häng gärna kvar ett tag, jag skickar endast ut sådant som jag tror att du vill läsa och har nytta av!

PS 2.

Gillar du Skillnadens på Facebook? Om inte, gör det! Här delar jag inte bara nytt material, utan också äldre tips som är aktuella för odlingen just nu.