Tävla om boken Vinterodling - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Tävla om boken Vinterodling

Vill du vara med och tävla om min bok Vinterodling? Gräv fram ditt allra bästa recept på inläggning, sylt, saft, chutney eller annan typ av konservering och dela det med oss. Vinn bok och publicering av recept med vacker bild på sarabackmo.se.

Ett fotomontage med text tävling

 

Under sommaren lottar jag ut fyra ex av var och en av mina böcker. Det har varit uppskattade tävlingar och det känns kul att få bidra med lite bok-glädje till er som följer så flitigt. I augusti är det dags att lotta ut fyra signerade ex av min bok Vinterodling - Skörda när det är kallt.

Boken är inspiration och en introduktion till att förlänga odlingssäsongen för att ha grönsaker att skörda både tidigt och sent på säsongen, förhoppningsvis både tidigare och senare än du tidigare lyckats odla fram skörd. I boken kan du läsa om hur jag gör i min trädgård och det finns massor av tips som du kan använda som grund i din odling. De fina bilderna är tagna av Maria Fors Östberg.

 

 

Så här går tävlingen till

För att vara med och tävla vill jag att du kommenterar det här inlägget på bloggen eller på Skillnadens Facebook och delar ditt bästa recept på någon slags inlägging. Det kan vara en inläggning av grönsak, recept på sylt, saft, fermentering eller annan typ av konservering av grönsaker, frukt och bär. Du behöver inte bifoga bild till ditt recept men receptet behöver vara fullständigt för att vara med och tävla.

Vi utser åtta vinnare i den här tävlingen. Alla åtta vinnare får sina recept publicerade med bild (av fotograf Maria Fors Östberg) och text på sarabackmo.se under sommaren. Fyra vinnare får dessutom boken Vinterodling - Skörda när det är kallt.

Tävlingen pågår till och med 31 augusti och vinnarna presenteras den 2 september här på sarabackmo.se och på Skillnadens Facebook. Genom att delta i tävlingen godkänner du att receptet publiceras av Sara Bäckmo digitalt och i print.

 

Böcker och recept från Skillnadens

För dig som är nyfiken på mina böcker och kanske vill köpa till dig själv eller andra, så finns alla böckerna i  min egen webbutik här på sajten. Alla böcker som säljs är signerade.

 

Böcker i Skillnadens webbutik

 

I augusti är månadens erbjudande till er som är medlemmar på sajten jättefint pris på nya boken Odlingskalender som kommer i september. Se till att vara inloggad när du handlar i webbutiken så dras rabatten automatiskt.

Här på sajten publicerar jag flera nya recept varje vecka, med mat från trädgården under hela året. Recepten är indelade i kategorier efter både typ av maträtt, årstider för skörd och ingrediens. Lätt att hitta eller söka efter förslag på mat oavsett säsong.

 

Recept i Skillnadens receptsamling

 

Nu håller vi tummarna för ett härligt gäng fina recept-tips! Med årets fina skördar av både det ena och det andra ska det bli kul att prova nya recept när vi gör vad vi kan för att spara delar av skörden. Förra månadens boktävling handlade också om recept och eftersom det var så uppskattat, både av mig och er som läser, bestämde jag mig för att göra ännu en recepttävling - dedikerad konservering. Hoppas ni gillar det!

I september lottar jag ut boken Odla med barn och i oktober har turen kommit till nya Odlingskalendern.
Ha en härlig helg!
/Sara Bäckmo

 

23. augusti 2019