06. april 2018

Titta på min föreläsning online

Varsågod! Här är min föreläsning om tre matfavoriter att titta på direkt hemma vid datorn. Hoppas också du hittar till något av mina andra föredrag i vår.

Under Nordiska Trädgårdar i Stockholm höll jag ett föredrag om tre av mina matfavoriter. Såna jag saknat under senvintern och som jag tycker att jag borde odlat mer av. Vi har gjort en enkel variant av föredraget som du kan kika på som helgunderhållning. Hoppas du gillar det!

 

 

Framöver hoppas jag kunna publicera fler föredrag online. Kanske blir det en del av medlemsvideorna för dig som är medlem? Om du är nyfiken på att bli medlem och få tillgång till mina längre artiklar, alla erbjudanden, hela receptbanken Skillnadens mat och mycket annat kan du läsa mer och registrera dig här. Jag är jätteglad för alla som är medlemmar på sajten och tycker där superkul att göra material till er. Tack!

 

Imorgon lördag åker jag till Ronneby för att göra ännu ett föredrag. Vårens föredrag är längre än tidigare, med gott om tid för mingel, fröbyte, boksignering och frågestund. Föredraget våren 2018 heter Mina bästa grönsaker och jag ger massa tips om grönsakerna jag tycker är roligast att odla.

Här är föredragen jag håller under resten av våren:

7 april - Ronneby, Knut Hahnsskolan
24 april - Luleå, Region Norrbotten
25 april - Sundsvall 
5 maj - Gotland
26 maj - Jönköping
11 maj - Petersborgs Gård, Smedstorp/Österlen (mer info snart)
12 maj - Petersborgs Gård, Smedstorp/Österlen (mer info snart)
17 juni - Sunne, Rottneros Park

All information om föredragen hittar du på Evenemang på Skillnadens Trädgårds Facebooksida. Hoppas du får en fin helg!
/Sara Bäckmo

 

3 svar till “Titta på min föreläsning online”

 1. Marre skriver:

  Hej Sara!
  Kan du inte göra ett inlägg om gurkor, squash och meloner från sådd till skörd- Please? 🙂
  Hur många gurkplantor sätter man i en standardpallkrage? Vet inte hur tätt jag bör odla mina plantor.

 2. remember_this_is_me skriver:

  Hej, blir det fler föredrag/ kurser till hösten och när kommer information kring dessa isåfall?

  • Sara Bäckmo skriver:

   Ja, det är ett gäng föredrag inbokade. Jag håller på att hitta ett sista datum för en bokning och när det är gjort lägger jag ut evenemangen på bloggen och på Facebook. Kul att du vil komma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *