Podcast: Vad gör dig glad? - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Podcast: Vad gör dig glad?

I veckans korta poddavsnitt pratar vi om glädjen som odlingen ger. Och jag blir nyfiken på vad som gör dig glad i trädgården. Berätta!

Jag blir så gott som alltid glad av att vara ute. Det är som en injektion energi. Det är alltid något som inte ser ut riktigt som det gjorde förra gången jag passerade. Något luktar annorlunda. Något har vält. Jag provsmakar grejer och tycker och tänker saker som jag inte riktigt kommer mig för när jag är inomhus.

I vårt senaste korta avsnitt inför podcast-premiären av Två odlare emellan pratar Johannes Wätterbäck och jag om odlarglädje.

Vår podcast finns att lyssna på via:
Libsyn
Soundcloud
Acast
iTunes
Och självklart också på sajten tvaodlareemellan.se.

 

 

Vinterodling är grejen!
Något av det jag älskar med den här årstiden är att gå ut i mina tunnelväxthus och titta på blad. Blad som övervintrar. På bilden överst syns olika slags ekbladsallat som växer i en pallkrage i ett av tunnelväxthusen. Jag pratar lite med dem nästan varje dag. Pillar på bladen och kollar hur de har det. Det gör mig jätteglad! Det är något visst med att se grönska under den här tiden på året.

Är du nyfiken på att se mer av mina vinterodlingar kan du gärna kika på ämnets spellista på min YouTube eller läsa mer på bloggen under kategorin Vinterodling.

När är du som gladast i trädgården? Vad gör du? Vad känner du? Dela med dig!

Tidigare kortavsnitt av vår podcast Två odlare emellan kan du lyssna på genom spelarna nedanför.
/Sara Bäckmo

 

 

23. november 2016