17. juni 2017

Välkommen på release-fest för Skillnadens skörd!

Äntligen kan vi bjuda in till kalas för att fira böckerna om Skillnadens Trädgård! Kom och möt mig, köp boken och frossa i växter hos fina Klockaregården!

När första boken om Skillnadens Trädgård släpptes var jag höggravid med Loa och hade inte ork att sno ihop en release-fest. Det gick ju bra ändå. 15 000 sålda ex under året som gått, vilket är helt fantastiskt! Tack alla som köpt och läst min bok!

Den 24 augusti släpptes Skillnadens skörd, som jag gjort tillsammans med Maria Fors Östberg (som också tagit bilden överst i inlägget), den andra boken om min köksträdgård! Redan nu toppar den försäljningslistorna där den går att förhandsbeställa (bokus.com och adlibris.com).

Lördagen 2 september 13.00-17.00 har vi fest! Eftersom vi renoverar huset och har det lite allmänt stökigt hemma just nu möts vi på underbara Klockaregårdens trädgårdsbutik i Öhr, norr om Växjö. På grund av avstånd kan ju inte alla som följer Skillnadens ta sig dit men jag hoppas innerligt att så många som möjligt vill komma och kalasa med oss.

 

Sara och Kerstin i plantskolan.

Kerstin Bohlin driver Klockaregårdens trädgårdsbutik i Öhr, som har ett fint utbud av både prydnadsväxter och ätliga växter.

 

Under eftermiddagen berättar jag om Skillnadens skörd, klockan 14.00 och 16.00, och däremellan kan du köpa boken, signerad såklart, och mingla. Är du hungrig finns mysiga Systrarna Skogströms Lantcafé alldeles intill och Nybrukarna från Tolg säljer grönsaker. En perfekt lördagsutflykt med andra ord!

När: 2 september 2017
Tid: 13.00-17.00
Var: Klockaregårdens trädgårdsbutik i Öhr

Boken kostar 280 kronor att köpa på plats och det går att betala kontakt, med kort och med Swish.

 

Lyxigt att botanisera bland alla växter och välja favoriter till ett fint erbjudande. Här fingrar jag på rosa fläder 'Black Lace'.

Lyxigt att botanisera bland alla växter och välja favoriter till ett fint erbjudande. Här fingrar jag på rosa fläder 'Black Lace'.

 

Fint erbjudande på plantor
Under eftermiddagen har vi ett jättefint erbjudande till alla besökare som kommer på releasefesten! Jag har valt ut tre favoritbuskar ur butikens sortiment och du får köpa till ett fint pris: jostabär, blåbärstry och rosa fläder "Black Lace" - alla tre buskarna för 500 kronor. Hoppas du ska gilla det!

Läs gärna mer om evenemanget här.

Varmt välkommen till Klockaregårdens trädgårdsbutik i Öhr för att fira boksläppet av Skillnadens skörd!
/Sara Bäckmo

 

 

 

7 svar till “Välkommen på release-fest för Skillnadens skörd!”

 1. Låter fantastiskt! Kul att du bjuder in "alla" oss följare till festen. Önskar dig en härlig sommar

 2. Lisbeth Arvidsson skriver:

  Ska absolut ta oss dit och frossa i växter och böcker.

 3. Hanna skriver:

  Åhhh har nu skrivit in i almaneckan.. jag har ju gångavstånd... vilket "busk" erbjudande ni ger..

 4. Mia Hasselberg skriver:

  Vilken strålande inbjudan vill gärna komma
  Du underbara inspiratör,vilka fina buskar att köpa
  Ska anteckna i almanackan

 5. Ann-Charlotte skriver:

  Det får man inte missa! Kommer gärna!

 6. Pia Liljebladh skriver:

  Hej Sara,

  Åh vad jag hoppas att jag kan komma ner till din releasefest! Jag bor i Linköping men Klockaregården och caféet är en av mina favorit-utflyktsmål!

  Jag har nyligen hittat till din youtube-kanal och med nöje har jag nu kollat på ALLA din klipp. Jag blir så inspirerad!
  Jag har en pyttetomt hemma vid vår marklägenhet, men också en kolonilott där jag inte riktigt vetat vad jag ska göra med. Gissa om jag får inspiration av dig!

  Jag tänkte beställa din nya bok, men blir lite förvirrad. På CDon visar de två olika omslag för den signerade
  (https://cdon.se/b%c3%b6cker/sara_b%c3%a4ckmo/skillnadens_sk%c3%b6rd_signerad-40590945)
  och den osignerade
  (https://cdon.se/b%c3%b6cker/sara_b%c3%a4ckmo/skillnadens_sk%c3%b6rd_%3a_mat_fr%c3%a5n_tr%c3%a4dg%c3%a5rden_%c3%a5ret_om-40301809)
  Men de är ensamma om att ha två olika omslag, andra butiken har samma för båda.
  Har de fullkomligt vimsat till det, eller finns det två olika omslag?

  Hoppas vis ses i Öhr!
  /Pia

 7. Pia Liljebladh skriver:

  Hej Sara,

  Åh vad jag hoppas att jag kan komma på din releasefest!
  Jag bor i Linköping men Klockaregården och caféet är en av min favorit-utflyktsmål!

  Jag har nyligen hittat till din youtube-kanal och har kollat på ALLA dina klipp, vilket nöje!

  Jag har en pytte-tomt hemma vid vår marklägenhet, men också en kolonilott som jag inte riktigt vetat vad jag ska göra med. Gissa om du ger mig inspiration!

  En fråga: jag tänkte beställa din nya bok, men blir lite förvirrad när jag kollar på CDon.
  De visar olika bokomslag beroende på om jag beställer en signerad (http://cdon.se/b%c3%b6cker/sara_b%c3%a4ckmo/skillnadens_sk%c3%b6rd_signerad-40590945) eller osignerad (http://cdon.se/b%c3%b6cker/sara_b%c3%a4ckmo/skillnadens_sk%c3%b6rd_%3a_mat_fr%c3%a5n_tr%c3%a4dg%c3%a5rden_%c3%a5ret_om-40301809).
  Har de vimsat till det alldeles, eller finns det två olika varianter?

  Hoppas vi ses i Öhr!
  /Pia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *