21. november 2016

Vart tog veckan vägen?

Det är verkligen full rulle. Hemmadagar med familjen varvas med skrivjobb, resor och spännande projekt som är i sin linda.

Veckan som gick försvann så snabbt. Poff så var veckodagarna förbi och helgen likaså. Jag vet att många som följer Skillnadens helst inte vill missa något och gillar att få en uppdatering om vad jag har för mig. Så här kommer en liten summering av veckan som gått.

Vi börjar i Finland. Där var jag ju förrförra helgen och höll två föredrag. Helt galet egentligen att Skillnadens sprider sig där och hittar följare bland finlandssvenskar. Det gör mig jätteglad! Jag gjorde en vlogg om min första dag i Finland, som du kan se här nedanför. Det kommer ännu ett klipp om några dagar.

 
 

I onsdags var jag i Göteborg och gjorde två föreläsningar på Redbergsteater. Det var fantastiskt kul och så himla många som kom för att lyssna! Tusen tack alla! Dagen efter besökte jag radiohuset och hoppade in i morgonstudion med min kålrot. Om du vill läsa och höra mer om det kan du kika på P4 Göteborgs hemsida.

I veckan släppte vi också ett nytt kort avsnitt av den nya podcasten Två odlare emellan - Bäckmo & Wätterbäck. Det är ett samarbete där jag och odlaren Johannes Wätterbäck från Västerås (som också bloggar under Farbror Grön) gör en ny podcast om våra odlarmödor. Premiären är 27 december. Varje onsdag fram till dess släpper vi en liten hälsning i form av ett kort pod-avsnitt. Förra veckan handlade det om kål och kållarver.

 
 

Som vanligt har jag skickat ut en laddning böcker till er som beställt signerat ex via bloggen. Du som vill beställa bok med hälsning i som julklapp behöver göra det i god tid för att hinna få innan juldagarna. Det kommer mer info om det på bloggen snart.

Sådär ja. Då kastar vi oss över en ny vecka. Inga resor är inplanerade, istället hoppas jag kunna sno lite trädgårdstid och dessutom hinna spela in några nya klipp. Tack för att du följer mig!
/Sara Bäckmo

Ett svar till “Vart tog veckan vägen?”

  1. Kitty skriver:

    Känns som att höst-vintern varit mer omtumlande än vanligt här med. Dagarna och veckorna bara flyter ihop.
    Roligt att dina föredrag gjort sådan succé!
    /Kitty

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *