03. april 2017

Vi ses på Nordiska Trädgårdar

Det har äntligen blivit dags för årets upplaga av Nordiska Trädgårdar! Jag finns på plats under lördag-söndag - passa på att säga hej!

Förra året blev min tur till Nordiska Trädgårdar ganska dramatisk. Jag var höggravid och hade gjort både A, B och C-planer för min resa. Den avslutades abrupt bara en station hemifrån då jag fick kliva av och ta vändande tåg hem. Loa annonserade sin ankomst på tågtoaletten men höll sig på plats så att jag hann hem. Han föddes på trädgårdsmässans invigningsdag den 21 april. Läs om det i inlägget Loa.

I år är det ingen bebis i antågande så jag hoppas inte att det blir några ändringar i schemat.

 

Möt mig här
På lördag kommer Johannes Wätterbäck och jag att spela in ett avsnitt av podden Två odlare emellan på Scen Ätbart. Tiden är 12.00. Efter det finns jag i Drottninggatans Bok & Bild (C 03:10) för att signera min bok Skillnadens Trädgård - Ett ekologiskt trädgårdsskafferi.

På lördag klockan 14.00-15.00 möts vi i Gjordnäras monter (C 18:51) där jag finns för att svara på frågor bland annat om hur jag vinterodlar.

På söndag klockan 13.30 spelar vi in ännu en del av poddavsnitt till Två odlare emellan, på Scen Ätbart.

Och klockan 14.00 håller jag ett kort föredrag om hur jag odlar tillsammans med barnen, också det på Scen Ätbart. Efter det signerar jag böcker på bokhandeln Drottninggatans Bok & Bild (C 03.10).

Hoppas att vi ses!
/Sara Bäckmo

2 svar till “Vi ses på Nordiska Trädgårdar”

  1. Kitty skriver:

    Oj om jag ändå hade tid att ta meg över potten till sverige (går ju faktiskt direktflyg mellan österbotten-vanda)! Skulle vara så roligt att träffa på dig igen och lyssna på dina föredrag. Har så trevligt på mässan iår 🙂
    /Kitty

  2. Maria Bergström skriver:

    Signerar du din av mig "redan inköpta" men dock osignerade bok också på lördag om jag tar med den på mässan? /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *