Vinn min nya bok! - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Vinn min nya bok!

Under veckan kommer de första böckerna från tryckeriet, samtidigt som jag firar 1 000 prenumeranter på YouTube. Jag passar på att ordna en tävling.

1 000 prenumeranter på min YouTube-kanal! Fantastiskt roligt! Nu delar jag med mig av tre exemplar av nya boken Skillnadens Trädgård – Ett ekologiskt trädgårdsskafferi till följare som blir prenumeranter kommande vecka.

Vill du få en bok, signerad såklart, ska du:

Följa länken nedan och bli prenumerant* på min YouTube-kanal genom att klicka Prenumerera/Subscribe och dessutom skriva en kort kommentar till ett av klippen du tycker om. Kommentarsfältet på YouTube ligger alldeles under det klipp du väljer att se.

Klicka här för att prenumerera på Skillnadens klipp på YouTube!

 

Glöm inte ange kontaktuppgifter
Tävlingen pågår 20-28 februari. De tre vinnarna väljs ut bland de som prenumererat och kommenterat under den perioden och meddelas snarast. Om din YouTube-profil saknar kontaktuppgifter ber jag dig att lägga en kort kommentar i kommentarsfältet på respektive inlägg på bloggen, Facebook eller Instagram om att du deltagit så att jag kan ta kontakt för att skicka pris om du vunnit. Glöm inte att ange ditt YouTube-alias eller användarnamn.

Sådär. Det är mitt livs första tävling via Skillnadens. Känns fint! Och jättespännande förstås att äntligen få skicka ut lite böcker. Den 7 mars finns boken i butik förresten.
/Sara Bäckmo

 

*En prenumeration på min kanal innebär att du på din startsida på YouTube får noteringar om när det finns nya klipp från Skillnadens att se och du kan också välja att ställa in om du vill ha meddelanden om nya klipp till din e-post eller telefon (läs här hur du gör det: Tips på inställningar för Facebook och YouTube). I huvudsak är prenumerationen ett sätt att visa YouTube att du uppskattar mitt innehåll.

20. februari 2016

45 svar till “Vinn min nya bok!”

 1. Sarah skriver:

  Så spännande! Nu har jag deltagit i tävlingen!
  Passade även på att förboka boken till mig själv. Så om jag skulle vinna vet jag precis vem jag skall ge boken till som present och inspiration.

 2. Susanne skriver:

  Jag har prenumererat men lyckas inte lägga till en kommentar... Oteknisk?... ?
  Jag gillar klippet att anlägga odlingsbäddar utan att gräva mycket bra! Till sommaren ryker stora delar av min gräsmatta! ?

 3. Renate Glesnes skriver:

  Boken din står på ønskelisten. Håper jeg får kjøpt den på grensen i charlottenberg. Pleier å ta en tur der om sommeren.

 4. Karolina skriver:

  Hej! Jag prenumererar och läser ofta bloggen! Hoppas på att vinna boken då vi i sommar anlägger vår första trädgård./ Karolina

 5. Kitty skriver:

  Den boken vill jag ha! Prenumererar på din youtube kanal och har satt dig i min blogglista på egen blogg! 🙂
  /Kitty

 6. Jenni Kullinger skriver:

  Jag prenumererar på dina filmer nu och hoppas på turen att läsa och inspireras!

 7. Martin Karlsson skriver:

  Prenumererar och har kommenterat, intressant att följa ditt arbete.

 8. Martin Karlsson skriver:

  Prenumererar och har kommenterat hönsklipp. Intressant att följa ditt arbete!

 9. Jag har precis skrivit om Skillnadens Trädgård i min egen blogg ? Tack för många inspirerande inlägg och klipp!

 10. elna gadd skriver:

  Den med rotselleri hur man plockar blad för att få runda rotselleri och salt med blasten

 11. Laila skriver:

  Har varken Facebook eller Instagram men bloggar själv om trädgård och vill gärna följa dig både, din blogg och dina facebookinlägg. Just nu har jag krångel med min mail så inga normala inställningar som är kopplade till g-mail eller google fungerar, väldigt frustrerande.
  Du är helt suverän, Sara! Jag betar av alla dina youtubefilmer en efter en och slurpar i mig av alla idéer! Tack för att du delar med dig!
  Laila med bloggen Fagerdala Trädgård

  • Sara Bäckmo skriver:

   Tack Laila! Och både Facebook och Instagram är bra plattformar om du vill nå ut med din blogg, enklare för folk att hitta en hemsida/blogg. Hälsningar Sara

 12. Laila skriver:

  Tjo ho! Jag kom på hur jag skulle lägga in dig i min blogglista, så ny är jag åtminstone följare av bloggen!
  Allt gott!/Laila

 13. Karin Bergström skriver:

  Hej! Många intressanta klipp om varmbänk. Sticklingar.... morots förvaring. Insett att vi bör leva giftfritt och odla själv. Helt osannolikt att vi förgiftar mkt av det vi äter. Tack för fantastisk inspiration i ett ämnesområde vi alla borde sätta lite fokus på... Helt rätt! Detta gör skillnad! /Karin Bergström, Långnäs, Hofors. ???☀
  ???????

 14. Inger Härjerud skriver:

  Men jag är ju redan prenumerant ju 😉
  Kram på dig!

 15. Hanna skriver:

  Nu är jag ny premurant på youtube... Förstår mig inte riktigt på ifall du kan se mina kontaktuppgifter där eller ej...

 16. Beate M. Bingen skriver:

  Følger på YouTube! 😀 Og, vil veldig gjerne delta i tevlingen!

 17. Therese skriver:

  Hej. Vilken fantastisk blogg och härliga filmer. Gillar allt - allt -allt❣ prenumerar naturligtvis och vill gärna vinna din bok. Hoppas på egen tur, då mitt köpexemplar är en present till en go vän.
  - PS! Förstod inte hur man ska göra kommentarer på youtube filmerna. Tyvärr.
  - Bladgrönsaker för infrysning och bondbönor har många bra tips som jag tänkte kommentera.
  ???☀️?

 18. Elis skriver:

  Jag vill verkligen starta upp å odla...i liten skal (liten odlingarna). Med i tävlingen om boken.

 19. Kerstin Anagrius skriver:

  Så himla roligt! Jag hittade din blogg i höstas, och har tagit mig runt nu, väntar ivrigt på nästa inlägg! Odlar själv i stort glashus, tunnel och på friland i stor köksträdgård samtidigt som jag försöker mig på livspusslet med små barn och jobb, du ger mig inspiration och ork!

  Nu är jag även följare på Youtube, hoppas jag vinner en bok! Hoppas du ser mina uppgifter här.

  Kram

 20. Jag följer dina inspirerande filmer etc via fb sedan ett knappt år. Jag hörde/såg dig i Växjö i mars förra året och fick en riktigt stor dos av inspiration som håller även om i detta år. Jag gillar dina handfasta upplägg i filmerna. Det blir lätt, praktiskt och som sagt inspirerande ?. Kram Cecilia Johansson Skärblacka

 21. Victoria Grantén skriver:

  Hej! Prenumererar nu på din kanal och skrev en kommentar vid klippet som handlade om kajplök. På Youtube är mitt alias vgpatsy. Nu är det bara att hoppas att jag är en av de lyckliga. Ha en otroligt bra dag!

 22. Therese Sirsjö skriver:

  Nu håller jag tummarna! Jag är prenumerant sedan tidigare (sim2fil) men valde att kommentera på ditt senaste klipp då det var något som verkligen passade mig!

 23. Kerstin Janeling skriver:

  Prenumererar på filmerna och hoppas ha tur att vinna din efterlängtade bok!

 24. Christina Hågård skriver:

  Du inspirerar verkligen till nya tag i trädgården. Kommer att testa anlägga enkel kökträdgård med täckodling i år. PS Nu prenumererar jag på din kanal också! ?

 25. Sara Edberg skriver:

  Prenumererat och kommenterat. Så inspirerande du skriver!

 26. Karolina skriver:

  Vill va med i tävlingen! Gillade klippet om hallon och tar med mig tipset om placering då jag planerar att skapa en hallonodling i vår trädgård.

 27. Malin Fasth skriver:

  Nu deltar jag i tävlingen! Jag heter Malin Fasth och har kommenterat i klippet om bondbönor! Toppen!!!

 28. Gloria Olsson skriver:

  Hej! Nu har jag tävlat! Jag heter 78gee på YouTube och har kommenterat klippet om att ta sticklingar av svartvinbärsbuskar!

 29. Gunilla Sahl skriver:

  Prenumererat och kommenterat på klippet om varmbänk på friland. Det inspirerade mig att bygga en egen
  bänk men den är dessvärre tjurig och vill inte det jag vill. Nu gräver jag om, i med ny skit och halm och håller tummarna att den kommer igång...OCH att jag har lyckan att vinna din fina bok!

 30. Kerstin skriver:

  Hej! Följer dig sen förra säsongen och prenumererar på dina klipp på youtube. Kerstin

 31. Kerstin skriver:

  Provar igen..mitt förra inlägg kom inte in. Jag har följt dig sedan förra säsongen och prenumererar på din filmklipp. Jag lär mig något nytt hela tiden. Tack! Kerstin

 32. Joan Andersson skriver:

  Ramlade över dig när jag letade efter svar kring flytt av plommonträd, någon därute skrev om din blogg - vilken tur =) Nu i sommar flyttar vi till en gammal gård där det idag inte finns någon odling alls. Ska bli väldigt roligt att få anlägga från scratch och finner inspiration från din sida. Hoppas på lite mer från din bok 😉
  /Joan

 33. Elisabeth Eriksson skriver:

  Jag gillar flera Youtube-klipp men den där du klipper bort jordgubbsblasten är jag så glad över ? Måste testa det till hösten.
  /Elisabeth ( ny prenumerant )

 34. Karin Krylborn skriver:

  Du gör skillnad i min trädgård!! Så nu har jag blivit prenumerant på din kanal! Svårt att välja ett klipp, men jag tyckte mycket om det om att bunkra jord, det gav mig många idéer.

 35. Gunilla Martinsson skriver:

  Vill gärna vinna din bok.Har prenumererat och följer dig. Ska anlägga en köksträdgård och det klippet med att inte gräva utan lägga allt på gräset ska jag prova , och varmbänken är jag nyfiken på att testa.

 36. Annica Lindquist skriver:

  Hej!
  Har prenumererat från början. Och ser fram emot dina filmer. Flyttade till zon 5-6 i sep och ska börja anlägga min odlingsyta i sommar. Och rensa upp alla gamla bärbuskar och hallonland som redan finns. Har bestämt mig för att täckodla så att jag hinner och orkar med. Målet är egna grönsaker minst halva året. Du har blivit min idéspruta och inspiration under vintern. Ser fram emot mer från dig.
  Annica i Dalarna.

 37. Annika Pettersson skriver:

  Har fått en massa bra tips genom att följa din blogg, t ex när det gäller att odla kål, att alltid ha nya plantor på gång när man skördat! Du inspirerar!!

 38. Emma Tukia skriver:

  Hej Sara! Nu har jag prenumererat! Hade tänkt det länge, me bra att ha ännu en anledning med denna tävling!? har kommenterat vintersådd-klippet (i min profil på Youtube heter jag Emma Andersson,men heter numera Emma Tukia). Superbra inspiration att så i backar! Tror det är det jag ska ägna mig åt Idag - så tack för det!/Emma Tukia

 39. Anette Norheim Fredly skriver:

  Hei, Sara, jeg fikk heller ikke til å kommentere under et av YouTube-klippene, så da kommenterer jeg her. Jeg har fulgt deg i snart et pr, og jeg digger at du viser hvor enkelt det kan gjøres, for eksempel vel å forså salat mm i gjennomsiktige plastbokser med hull. Du er en stor inspirasjon, og jeg lærer så mye! Håper du fortsetter å dele din kunnskap og entusiasme! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *