VLOGG-premiär idag!

Nu finns ett helg gäng klipp att se i min nya vlogg. Välkommen att följa med i min vardag. Hemma i trädgården, på jobb, resor och tillsammans med vännerna.

Jag tycker det är kul när det händer nya saker! Och äntligen, äntligen har jag fått klicka på "Officiell". Den nya spellistan på min YouTube-kanal är härmed publicerad och jag har blivit en vloggare - alltså en person som har en videodagbok. Mina vanliga veckovisa klipp på YouTube är ju väldigt nischade och välplanerade för att kunna visa olika delar av min odling och hur jag odlar. I vloggen kan du följa min vardag lite mer oregisserat.

 

https://youtube.com/watch?v=videoseries?list=PLvnFAmGIXV7YWGvNzMB2aD8raeEjbrNKG

 

Det här har jag pillat med sedan i somras. Försökt lära mig (och dessvärre redan haft sönder...) en helt ny videokamera och hitta en form att göra inslagen på som passar mig. En klurig sak jag inte tänkt på tidigare är att jag inte alls är van vid att filma mig själv när andra tittar på. Uh, så pinigt. Men jag ska nog bli bättre på det med.

 

Vad tycker du?
Många frågar efter mer material om både mig och trädgården. Det här blir ett sätt att dela det, på ett enkelt och nytt sätt. Så nu håller jag tummarna för att du ska gilla! Säg gärna vad du tycker och passa på att hojta om det är något särskilt du vill att jag ska visa eller säga något om. Jag blir glad om du ger en tumme upp/gillar på YouTube och förstås om du prenumererar på kanalen. Eftersom vloggen lever sitt eget liv på YouTube är ett tips att prenumerera om du vill veta när det finns nya avsnitt att se. Följ gärna länken här för att göra det: Sara Bäckmo - Skillnadens Trädgård.

Bland de första klippen kan du till exempel följa med mig och Kuling ut i skogen, kolla Bokmässan och höra vad Kalmar Trädgårdsförening hade att säga under deras trädgårdsbesök i somras.

 
 

Och du behöver inte vara orolig för att det blir mindre av mitt vanliga material på bloggen eller YouTube. Allt puffar på som vanligt - bara med lite fler klipp. Tävlingen inför premiären pågår förresten fram till midnatt 1 oktober. Vill du vara med kan du läsa om tävlingen här: Tävling inför vlogg-premiär!

Välkommen till min vlogg!
/Sara Bäckmo

01. oktober 2016

5 svar till “VLOGG-premiär idag!”

 1. Benni fra Norge skriver:

  Grattis, grattis med ny vlogg.
  Det skal bli spennende å følge deg videre.

 2. Annilie skriver:

  Du är så härligt du ?

 3. Nu har jag sett alla inlägg hittills! Så himla härligt att se lite vardag, tankar och mindre redigerat ☺ Hoppas det blir mer framöver ☺ (jag får titta i smyg annars skriker dotter på 4 månader av lycka när hon hör dig ☺?

 4. Tuula skriver:

  Grattis till Vlogg och grattis till oss som får följa dig i ditt arbete. Du är verkligen en inspirationskälla.
  Jag har en önskan om hur man gör en varmbädd för tidig utplantering av plantor.
  Med vänlig hälsning,
  Tuula

 5. Ingela skriver:

  Hej Sara! Det ska bli mysigt att följa dig här också. Lycka till med den Vloggen. Hälsningar Ingela i Lindome.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *