Bli medlem på Sarabackmo.se!

Skillnadens Trädgård är Nordens största trädgårdsblogg. Här läser du allt om hur en vanlig trädgård förvandlas till ett läckert trädgårdsskafferi – året om.

 

Porträtt på Sara i blå klänning i växthus

 

Jag som driver Skillnadens Trädgård heter Sara Bäckmo och jag är journalist/författare/influencer som älskar trädgård och odling! Jag bor i Kalvsvik söder om Växjö med man och fyra barn i ett gammalt hus med stor köksträdgård där jag odlar grönsaker, kryddor, bär och frukter året om. Sen skriver, livesänder och filmar jag förstås allt jag är med om och ger tips på hur du lyckas med din egen odling. Allt från balkonglådan till den självförsörjande trädgården!

Som medlem kan du följa min odling i livesändningar under hela året och vara med när jag sår, planterar och skördar. Jag fixar härliga trädgårdsträffar runtom i Sverige och föredrag som du kan titta på online. Du får också tillgång till exklusiva guider med allt du behöver veta om en viss grönsak, från sådd till skörd. Om du vill kan du också vara aktiv i Skillnadens särskilda community på Facebook där jag svarar på era odlingsfrågor samt ger särskilda erbjudanden till mina medlemmar.

Allt för bara 89 kronor i månaden.

Välkommen!

 

 

Nu under 2022 får du som är medlem följa min odling från vecka till vecka i serien "Sara säger". Då får du titta närmare på vad jag sått, planterat, skördat, köpt och rent allmänt gjort i min odling varje vecka. I samband med det svarar jag också på frågor och ger mina bästa tips och knep som jag använder i min egen odling.

 

Medlemskapet i punkter:

 

  • Sara säger - livesänd odlingsdagbok från veckan som gått
  • livesändningar och föredrag i Facebook-gruppen för medlemmar. OBS att du behöver ha ett konto på Facebook för att ta del av dessa.
  • medlemsaktiviteter på tema trädgård IRL och på nätet
  • erbjudanden på produkter, både mina egna och från andra trädgårdsföretag
  • djupgående grönsaks- och trädgårdsguider med allt du behöver veta från sådd till skörd

 

Du som är medlem har förstås också alltid rabatt på mina böcker i webbutiken och får som sagt andra speciella erbjudanden via de trädgårdsföretag jag samarbetar med.

Tomatsådd i små odlingskrukor. I förgrunden syns små tomatplantor som hunnit gro.

Foto: Maria Fors Östberg

 

Allt som ingår i medlemskapet finns på sarabackmo.se och Facebook. Du får enkelt tillgång till ditt exklusiva material genom att gå in på "Din medlemssida" på sajten. Där finns alla länkar och mer information. När du blir medlem får du också tillgång till material som publicerats tidigare, med undantag för erbjudanden och innehåll som varit tidsbegränsat eller arkiverats.

Medlemskapet kostar 89 kronor per månad och kan betalas löpande varje månad (kort eller Swish). Då är det helt utan bindningstid och kan när som helst avslutas*. Det går också att teckna medlemskap för 3, 6 eller 12 månader och betala för hela perioden på en och samma gång. För frågor och support kontakta info@sarabackmo.se.

 

 

Jag uppskattar mycket att du vill bli medlem på sarabackmo.se. Det är ditt medlemskap som gör det möjligt för mig att fortsätta skriva. Stort tack!

Många hälsningar från
Sara Bäckmo

 

* Notera att medlemskapet avslutas samma dag du avslutar din prenumeration. Vill du att medlemskapet avslutas en viss dag måste du avsluta då och inte tidigare.