fbpx

Bli medlem på sarabackmo.se

Vad roligt att du vill bli medlem på sarabackmo.se! Här kan du läsa allt om hur medlemskapet fungerar och vad som ingår.

 

Mörkt grön bladkål tillsammans med lilla vackra små blommor.

Som medlem har du både tillgång till allt material som publicerats tidigare plus det nya som kommer ut. Du får alltid det där lilla extra och de längsta guiderna.

 

Varje vecka publicerar vi flera nya artiklar på temat trädgård och grönsaksodling:

  • Längre artiklar om olika odlingsmetoder
  • Tunnelseende - en artikelserie med fokus på tunnelväxthus under hela året
  • Videodagbok Sara säger med aktuellt trädgårdsarbete
  • Q&A månad för månad
  • Inspirerande bildreportage

Dessutom får du som medlem varje månad ett erbjudande på trädgårdsrelaterade produkter i samarbete med företag jag gillar, inbjudan till medlemsdagar och andra event, exklusiva videos och en del annat vi kan tänkas hitta på.

Medlemskapet kostar 79 kronor per månad. Allt som ingår finns på webben. När du blir medlem får du också tillgång till allt material som tidigare publicerats, med undantag för erbjudanden och innehåll som varit tidsbegränsat eller arkiverats.

Medlemskapet kan betalas löpande varje månad (kort eller Swish) utan bindningstid och kan när som helst avslutas. Det går också att teckna medlemskap för 3, 6 eller 12 månader och betala för hela perioden på en och samma gång. För frågor och support kontakta info@sarabackmo.se.

 

Klicka här för att fylla i dina uppgifter och bli medlem!

 

Du kan också klicka på valfri artikel på sajten och följer instruktionerna därifrån för att köpa enstaka artikel eller bli medlem.

Det ska bli så roligt att knyta ett extra tajt band till dig som verkligen gillar Skillnadens Trädgård! Hoppas att du nappar på medlemskapet. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap eller till exempel bara följa under en period när du behöver lite extra inspiration.

Varmt välkommen,
hälsar Sara Bäckmo

 

Massor av grönsaker på rad.

 

En dignande skörd med sparris, rädisor, allt och färsk lök ligger uppdukad.

 

Ja, jag vill bli medlem!