Bli medlem på sarabackmo.se

Vad roligt att du vill bli medlem på sarabackmo.se! Här kan du läsa allt om hur medlemskapet fungerar och vad som ingår.

 

Mörkt grön bladkål tillsammans med lilla vackra små blommor.

Svartkål och heliotrop i en samplantering från 2014.

 

Varje vecka publicerar jag en ny artikel på temat trädgård och grönsaksodling, specifikt för dig som är medlem på sarabackmo.se. 2021 får du som medlem ta del av detta:

  • Skillnadens podd - nytt poddavsnitt varje vecka
  • Två temaartiklar varje månad med fokus på grönsaksodling
  • Nybörjarodling - artikelserie i tolv delar med fokus på nybörjare
  • Livesändningar och föredrag i Facebook-gruppen för medlemmar. OBS att du behöver ha ett konto på Facebook för att ta del av dessa.

Dessutom har du som medlem alltid rabatt på mina böcker i webbutiken och får erbjudanden via företag jag samarbetar med. Vi gör också olika trädgårdsaktiviteter tillsammans via nätet, som såkalender och olika utmaningar i våra odlingar.

Allt som ingår finns på sarabackmo.se och Facebook och för att få tillgång till allt efter köpet går du in på 'Din medlemssida' på sajten. Där finns alla länkar och vidare information du behöver. När du blir medlem får du också tillgång till material som tidigare publicerats, med undantag för erbjudanden och innehåll som varit tidsbegränsat eller arkiverats.

Medlemskapet kostar 79 kronor per månad och kan betalas löpande varje månad (kort eller Swish). Då är det helt utan bindningstid och kan när som helst avslutas*. Det går också att teckna medlemskap för 3, 6 eller 12 månader och betala för hela perioden på en och samma gång. För frågor och support kontakta info@sarabackmo.se.

 

Klicka här för att fylla i dina uppgifter och bli medlem!

 

Jag uppskattar mycket att du vill bli medlem på sarabackmo.se. Det är ditt medlemskap som gör det möjligt för mig att fortsätta skriva. Stort tack!

Många hälsningar från
Sara Bäckmo

 

 

* Notera att medlemskapet avslutas samma dag du avslutar din prenumeration. Vill du att medlemskapet avslutas en viss dag måste du avsluta då och inte tidigare.

 

Massor av grönsaker på rad.

 

En dignande skörd med sparris, rädisor, allt och färsk lök ligger uppdukad.

 

Ja, jag vill bli medlem!