Bli medlem på sarabackmo.se!

Skillnadens Trädgård är Nordens största trädgårdsblogg. Här läser du allt om hur en vanlig trädgård förvandlas till ett läckert trädgårdsskafferi – året om.

 

Porträtt på Sara i blå klänning i växthus

 

Jag som driver Skillnadens Trädgård heter Sara Bäckmo och jag är journalist/författare/influencer som älskar trädgård och odling! Jag bor i Kalvsvik söder om Växjö med man och fyra barn i ett gammalt hus med stor köksträdgård där jag odlar grönsaker, kryddor, bär och frukter året om. Jag skriver, livesänder och filmar det jag gör i mina odlingar och ger tips på hur du lyckas med din egen köksträdgård. Allt ifrån balkonglådan till den självförsörjande trädgården!

2023 har vi på medlemssidorna fokus på en gemensam utmaning: #grönajuni. Med min coachning ska vi odla oss fram mot juni månad och då försöka att vara självförsörjande på grönsaker från den egna trädgården. Som medlem får du veckovisa exklusiva artiklar på temat, samt månadsvisa livesändningar där jag djupdyker i ämnen relaterade till utmaningen.

Självklart följer du som medlem med i mina privata odlingar under hela året och tar del av sådder, planteringar och skörd. Om du vill kan du också vara aktiv i Skillnadens särskilda community på Facebook där jag livesänder, deltar i diskussioner, svarar på era odlingsfrågor samt ger särskilda erbjudanden till mina medlemmar.

 

Bli medlem för 89 kronor i månaden
Bli medlem 3-12 månader 

 

Välkommen!

 

 

Under 2023 får du som är medlem följa artikelserien Veckans grönsak. Där får du inspiration till en ny grönsak att så varje vecka, som vi hoppas ska ge skörd i #grönajuni. Till projektet hör också en rejäl livesändning varje månad, där jag går igenom till exempel hur vi kan spara pengar genom att odla, hur vi planerar matlagning en månad när vi ska vara självförsörjande och hur vi bäst sår på olia platser.

 

Medlemskapet i punkter:

 

  • Veckans grönsak - utförlig artikel på sarabackmo.se med presentation av en grönsak lämplig att så den aktuella veckan
  • livesändningar och föredrag i Facebook-gruppen för medlemmar. OBS att du behöver ha ett konto på Facebook för att ta del av dessa.
  • medlemsaktiviteter på tema trädgård IRL och på nätet
  • erbjudanden på produkter, både mina egna och från andra trädgårdsföretag
  • frågestunder i vår community på Facebook

 

Du som är medlem har förstås också alltid rabatt på mina böcker i webbutiken och får som sagt andra speciella erbjudanden via de trädgårdsföretag jag samarbetar med.

Tomatsådd i små odlingskrukor. I förgrunden syns små tomatplantor som hunnit gro.

Foto: Maria Fors Östberg

 

Allt som ingår i medlemskapet finns på sarabackmo.se och Facebook. Du får enkelt tillgång till ditt exklusiva material genom att gå in på "Din medlemssida" på sajten. Där finns alla länkar och mer information. När du blir medlem får du också tillgång till material som publicerats tidigare, med undantag för erbjudanden och innehåll som varit tidsbegränsat eller arkiverats.

Medlemskapet kostar 89 kronor per månad och kan betalas löpande varje månad (kort eller Swish). Då är det helt utan bindningstid och kan när som helst avslutas*. Det går också att teckna medlemskap för 3, 6 eller 12 månader och betala för hela perioden på en och samma gång. För frågor och support kontakta info@sarabackmo.se.

 

 

Jag uppskattar mycket att du vill bli medlem på sarabackmo.se. Det är ditt medlemskap som gör det möjligt för mig att fortsätta skriva. Stort tack!

Många hälsningar från
Sara Bäckmo

 

* Notera att medlemskapet avslutas samma dag du avslutar din prenumeration. Vill du att medlemskapet avslutas en viss dag måste du avsluta då och inte tidigare.