Bli medlem på sarabackmo.se

Vad roligt att du vill bli medlem på sarabackmo.se! Här kan du läsa allt om hur medlemskapet fungerar och vad som ingår.

 

Mörkt grön bladkål tillsammans med lilla vackra små blommor.

Svartkål och heliotrop i en samplantering från 2014.

 

Varje vecka publicerar jag en ny artikel på temat trädgård och grönsaksodling, specifikt för dig som är medlem på sarabackmo.se. 2020 handlar artiklarna om

  • Månad för månad - en trädgårdskalender som utgår från min nya lilla köksträdgård
  • Videodagbok Sara säger med fokus på aktuellt tema
  • Mat från trädgården - en artikelserie med fokus på att skörda, lagra och äta maten vi odlar
  • Grönsaksporträtt - långa grönsaksporträtt som beskriver odling från sådd till skörd

Som en extra del av medlemsmaterialet gör jag då och då små livesändningar i vår medlemsgrupp på Facebook (se nedan). OBS att du behöver ha ett konto på Facebook för att ta del av dessa.

BONUS! Just nu får du även ett inspirerande och användbart bonusmaterial - en såkalender. Den är uppdelad per kvartal med alla årets sådder månadvis. Du får koll på vilka grönsaker du kan så, när det kan ske och var det är lämpligt att göra det. När året är slut kommer du att ha en gedigen såkalender som täcker hela odlingsåret.

 

Dessutom har du som medlem alltid rabatt på mina böcker i webbutiken och får erbjudanden via företag jag samarbetar med. Vi gör också olika trädgårdsaktiviteter tillsammans via nätet, som såkalender och olika utmaningar i våra odlingar. Sedan mars 2020 bjuds du som medlem in till min nya medlemsgrupp, där jag gör livesändningar och andra digitala evenemang. Plus att du har möjlighet att hänga med mig och andra medlemmar på ett avslappnat sätt.

Allt som ingår finns på sarabackmo.se och Facebook och för att få tillgång till allt efter köpet går du in på 'Din medlemssida' på sajten. Där finns alla länkar och vidare information du behöver. När du blir medlem får du också tillgång till material som tidigare publicerats, med undantag för erbjudanden och innehåll som varit tidsbegränsat eller arkiverats.

Medlemskapet kostar 79 kronor per månad och kan betalas löpande varje månad (kort eller Swish). Då är det helt utan bindningstid och kan när som helst avslutas*. Det går också att teckna medlemskap för 3, 6 eller 12 månader och betala för hela perioden på en och samma gång. För frågor och support kontakta info@sarabackmo.se.

 

Klicka här för att fylla i dina uppgifter och bli medlem!

 

Du kan också klicka på valfri artikel på sajten och följer instruktionerna därifrån för att köpa enstaka artikel eller bli medlem.

Jag uppskattar mycket att du vill bli medlem på sarabackmo.se. Det är ditt medlemskap som gör det möjligt för mig att fortsätta skriva. Stort tack!

Många hälsningar från
Sara Bäckmo

 

 

* Notera att medlemskapet avslutas samma dag du avslutar din prenumeration. Vill du att medlemskapet avslutas en viss dag måste du avsluta då och inte tidigare.

 

Massor av grönsaker på rad.

 

En dignande skörd med sparris, rädisor, allt och färsk lök ligger uppdukad.

 

Ja, jag vill bli medlem!