Bli medlem på sarabackmo.se

Vad roligt att du vill bli medlem på sarabackmo.se! Här kan du läsa allt om hur medlemskapet fungerar och vad som ingår.

 

Mörkt grön bladkål tillsammans med lilla vackra små blommor.

Som medlem har du både tillgång till allt material som publicerats tidigare plus det nya som kommer ut. Du får alltid det där lilla extra och de längsta guiderna.

 

Varje vecka publicerar jag flera nya artiklar på temat trädgård och grönsaksodling, specifikt för dig som är medlem på sarabackmo.se. 2020 handlar artiklarna om

  • Månad för månad - en trädgårdskalender som utgår från min nya lilla köksträdgård
  • Videodagbok Sara säger med fokus på aktuellt tema
  • Mat från trädgården - en artikelserie med fokus på att skörda, lagra och äta maten vi odlar
  • Grönsaksporträtt - långa grönsaksporträtt som beskriver odling från sådd till skörd

Dessutom har du som medlem alltid rabatt på mina böcker i webbutiken och får erbjudanden via företag jag samarbetar med. Vi gör också olika trädgårdsaktiviteter tillsammans via nätet, som såkalender och olika utmaningar i våra odlingar. I mars 2020 bjuds du som medlem in till min nya medlemsgrupp, där jag planerar att göra livesändningar och andra digitala evenemang.

Medlemskapet kostar 79 kronor per månad. Allt som ingår finns på webben. När du blir medlem får du också tillgång till material som tidigare publicerats, med undantag för erbjudanden och innehåll som varit tidsbegränsat eller arkiverats.

Medlemskapet kan betalas löpande varje månad (kort eller Swish) utan bindningstid och kan när som helst avslutas. Det går också att teckna medlemskap för 3, 6 eller 12 månader och betala för hela perioden på en och samma gång. För frågor och support kontakta info@sarabackmo.se.

 

Klicka här för att fylla i dina uppgifter och bli medlem!

 

Du kan också klicka på valfri artikel på sajten och följer instruktionerna därifrån för att köpa enstaka artikel eller bli medlem.

Jag uppskattar mycket att du vill bli medlem på sarabackmo.se. Det är ditt medlemskap som gör det möjligt för mig att fortsätta skriva. Stort tack!

Många hälsningar från
Sara Bäckmo

 

Massor av grönsaker på rad.

 

En dignande skörd med sparris, rädisor, allt och färsk lök ligger uppdukad.

 

Ja, jag vill bli medlem!