Överraska ungarna med festliga brödpinnar som smakar sött av rabarber! En så himla bra idé som funkar både till vardagsmellis och sött snacks.
Klassisk kålpudding är en favorit i den svenska husmanskosten. Servera med rårörda lingon och inlagd gurka - kalasgott helt enkelt!
Sommar i ett glas. Det är saft från trädgården det! I det här receptet används bladen från vinbärsbusken tillsammans med syrlig citron.
Himmelskt goda hallongrottor - små, spröda och försvinnande goda.
Rabarber och kardemumma är en ljuvlig kombo - här i en barnsligt god kräm som med fördel serveras med gräddmjölk. Perfekt mellanmål!
Vårprimör nummer ett är sparrisen. Mjäll och med en ljuvlig, grön smak. Några enkla medel gör den en delikatess på lunchtallriken.
Sugen på något sötsurt och gott? Gör en curd av rabarber. Passar utmärkt på både ostbrickan, buffén eller som fyllning i din favoritkaka.
Sötsyrlig rabarbersylt går nästan inte att få nog av. I det här receptet höftar jag med sockret och fryser in så att jag slipper oroa mig över hållbarheten.
Ramslökens tid är kort, det gäller att njuta så länge det varar. Ett fint sätt att förlänga njutningen är att göra det här goda saltet.