fbpx

Information & kontakt

 

Skillnadens Trädgård är Sveriges största trädgårdsblogg med 300 000-400 000 sidvisningar per månad. Här läser du allt om hur en vanlig trädgård förvandlas till ett läckert trädgårdsskafferi som förser sex personer med grönsaker – året om.

Jag som skriver heter Sara Bäckmo, journalist/författare/influencer, boende i Bökebacken söder om Växjö med man och fyra barn. Förutom bloggen kan du läsa längre artiklar, recept och medlemserbjudanden på min sajt. Läs mer om hur du blir medlem på sajten och vilka slags artiklar och material som ingår här.

 

Här hittar du plattformar jag arbetar med:

Facebook svenska

Facebook engelska

Facebook norska

Sajt svenska

Blogg norska

YouTube svenska

YouTube engelska

Instagram

Podcast

 

Jag skickar också ut ett välfyllt trädgårdsbrev med lite extra om det som händer i och omkring Skillnadens Trädgård, med nyheter och erbjudanden från företag jag gillar. Här skriver du upp dig för att prenumerera.

Välkommen att kontakta mig på info@sarabackmo.se. Vänligen skicka affärsförfrågningar endast via e-post, inte via meddelandefunktioner i olika sociala medier.

 

Samarbeten

Jag gör gärna samarbeten med företag och organisationer jag gillar. De som följer mig efterfrågar ofta vilka produkter och redskap jag använder. Just nu kan jag erbjuda samarbeten i form av:

  • annonsering på sarabackmo.se i panoramabanner samt banner i blogginlägg
  • redaktionella samarbeten i nyhetsbrevet Saras Trädgårdsbrev
  • annonsering i YouTube-videos
  • annonsering i podcast Två odlare emellan

Förslag på övriga samarbeten mailas till marknad@sarabackmo.se. Just nu gör jag dock inga rena produktsamarbeten i sponsrade inlägg.

 

Föredrag

Hör gärna av dig till info@sarabackmo.se om du har frågor angående föredrag om Skillnadens Trädgård. Hösten 2018 är fullbokad.

 

Trädgårdsbesök

Just nu går det inte att boka trädgårdsbesök i Skillnadens Trädgård. Kom gärna tillbaka och titta snart igen.

 

Vi gör sarabackmo.se

Sara Bäckmo har skrivit Skillnadens Trädgård i sociala medier sedan 2012. Efter 20 år inom public service-media lämnade hon Sveriges Radio 2015 för att på heltid skriva om sin trädgård. Böckerna Skillnadens Trädgård (2016) och Skillnadens mat (2017) är storsäljare och i år kommer tredje boken; Vinterodling. Skillnadens har fått flera utmärkelser och Saras entusiastiska skildring av odlingslivet inspirerar många tusen människor att börja odla sin egen mat.

 

Elin Iderström arbetar som webbredaktör på Sara Bäckmo Skillnadens Trädgård sedan 2017. Medan Sara skriver och producerar fantastiskt innehåll tar Elin hand om publicering, paketering, marknadsföring och projektledning av nya idéer. Elin är socionom, odlingsnörd och kommunikatör.  Hon har tidigare arbetat med kommunikation för bland annat Vit jul och har skrivit om odling och hållbarhet sedan 2013 på ideella plattformar och egen blogg.

 

Kontakt

Sara Bäckmo: sara@sarabackmo.se

Elin Iderström: elin@sarabackmo.se