Information & kontakt

 

Skillnadens Trädgård är Nordens största trädgårdsblogg. Här läser du allt om hur en vanlig trädgård förvandlas till ett läckert trädgårdsskafferi som förser sex personer med grönsaker – året om.

Jag som skriver heter Sara Bäckmo, journalist/författare/influencer, boende i Bökebacken söder om Växjö med man och fyra barn. Förutom bloggen kan du läsa längre artiklar, recept och medlemserbjudanden på min sajt. Läs mer om hur du blir medlem på sajten och vilka slags artiklar och material som ingår här.

 

Här hittar du plattformar jag arbetar med:

Facebook svenska

Facebook engelska

Facebook norska

Sajt svenska

Blogg norska

YouTube svenska

YouTube engelska

Instagram

Podcast

 

Jag skickar också ut ett välfyllt trädgårdsbrev med lite extra om det som händer i och omkring Skillnadens Trädgård, med nyheter och erbjudanden från företag jag gillar. Här skriver du upp dig för att prenumerera.

Välkommen att kontakta mig på info@sarabackmo.se. Vänligen skicka affärsförfrågningar endast via e-post, inte via meddelandefunktioner i olika sociala medier.

 

Samarbeten

Jag gör gärna samarbeten med företag och organisationer jag gillar. De som följer mig efterfrågar ofta vilka produkter och redskap jag använder. Under 2020 arbetar jag främst med mina huvudsponsorer Impecta, GjordNära, Bokashi och Gardena, men i viss mån erbjuder jag även samarbeten till andra i form av:

  • annonsering på sarabackmo.se i panoramabanner samt banner i blogginlägg
  • redaktionella samarbeten i nyhetsbrevet Saras Trädgårdsbrev

Förslag på övriga samarbeten mailas till sara@sarabackmo.se. Just nu gör jag dock inga rena produktsamarbeten i sponsrade inlägg.

 

Föredrag

Hör gärna av dig till info@sarabackmo.se om du har frågor angående föredrag om Skillnadens Trädgård. Våren 2020 är fullbokad.

 

Trädgårdsbesök

Under 2020 utforskar jag möjligheten att en gång i månaden under sommaren ta emot besök i min nya trädgård Berghem och eventuellt ett tillfälle för öppen trädgård hemma i Skillnadens. Håll utkik på sajten efter mer information.

 

Vi gör sarabackmo.se

Sara Bäckmo har skrivit Skillnadens Trädgård i sociala medier sedan 2012. Efter 20 år inom public service-media lämnade hon Sveriges Radio 2015 för att på heltid skriva om sin trädgård. Böckerna om Skillnadens Trädgård är storsäljare och i vår släpps sjätte boken; Skillnadens Favoriter. Skillnadens har fått flera utmärkelser och Saras entusiastiska skildring av odlingslivet inspirerar många tusen människor att börja odla sin egen mat.

Kontakt
sara@sarabackmo.se