Information & kontakt

 

Skillnadens Trädgård är Nordens största trädgårdsblogg. Här följer du mitt arbete med att odla en vanlig trädgård för att försörja en familj med grönsaker - året om. 

Jag som skriver heter Sara Bäckmo, journalist/författare/influencer, boende i Bökebacken söder om Växjö med man och fyra barn. Förutom bloggen kan du läsa längre artiklar, recept och medlemserbjudanden på min sajt. Läs mer om hur du blir medlem på sajten och vilka slags artiklar och material som ingår här.

 

Här hittar du plattformar jag arbetar med

Facebook svenska

Facebook engelska

Facebook norska

Sajt svenska

Blogg norska

YouTube svenska

YouTube engelska

Instagram

Podcast

 

Jag skickar också ut ett välfyllt trädgårdsbrev med lite extra om det som händer i och omkring Skillnadens Trädgård, med nyheter och erbjudanden från företag jag gillar. Här skriver du upp dig för att prenumerera.

 

Medlemsfrågor

Har du frågor som rör ditt medlemskap kan du kontakta oss på info@sarabackmo.se så hjälper vi dig den vägen.

 

Samarbeten

Jag gör gärna samarbeten med företag och organisationer jag gillar. De som följer mig efterfrågar ofta vilka produkter och redskap jag använder. Under 2021 arbetar jag främst med mina huvudsponsorer Impecta, GjordNära, Bokashi, Operose och Gardena, men i viss mån erbjuder jag även samarbeten till andra i form av:

  • medlemserbjudande
  • redaktionella samarbeten i nyhetsbrevet Saras Trädgårdsbrev

Vänligen skicka affärsförfrågningar endast via hej@sarabackmo.se och inte via meddelandefunktioner i olika sociala medier. Välkommen att kontakta mig!

 

Pressbilder

Pressbilder på Sara Bäckmo får publiceras fritt i media. Fotografens namn uppges alltid.

Lågupplöst pressbild  - klicka på respektive bild för nedladdning.
Högupplöst pressbild beställs via maria@sarabackmo.se

 

Pressbild Sara Bäckmo

Foto: Maria Fors Östberg

 

Pressbild 2021 Sara Bäckmo

Foto: Maria Fors Östberg

 

Föredrag

Hör gärna av dig till hej@sarabackmo.se om du har frågor angående föredrag om Skillnadens Trädgård. OBS 2021 planerar jag inte att göra några föredrag på grund av osäkerhet kring Covid19.

 

Trädgårdsbesök

Just nu tar jag inte emot några trädgårdsbesök.

 

Vi gör sarabackmo.se

Jag heter Sara Bäckmo har drivit Skillnadens Trädgård i sociala medier sedan 2012. Efter 20 år inom public service-media lämnade jag Sveriges Radio 2015 för att på heltid skriva om min trädgård. Böckerna om Skillnadens Trädgård är storsäljare och hösten 2021 släpps sjunde boken; Hållbar odling. Skillnadens har fått flera utmärkelser och min skildring av odlingslivet inspirerar många människor att börja odla sin egen mat.

Kontakt: hej@sarabackmo.se

 

Övriga redaktionen

Maria Fors Östberg - redaktör & fotograf

Helene Nilsson - e-handelsansvarig & kundkontakt

Ulrika Stjernfelt - marknadsföring

Lovisa Cullheim - SEO & marknadsföring

Ida Sjöö - video & foto

Majja Almqvist - samordnare