Köp biljetter till vårens föredrag - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Köp biljetter till vårens föredrag

Nu finns biljetter till vårens föredrag i min webbutik! Köp din biljett redan nu eller överraska någon du gillar med en biljett till ett föredrag i julklapp!

Porträttbild av Sara i lila kofta och en bukett blå blommor i famnen.

Foto: Maria Fors Östberg

 

Vänner, idag är det äntligen dags att släppa biljetterna till vårens föredrag. För första gången säljer jag biljetter till mina evenemang direkt här på sajten. Det känns som en bra lösning eftersom det ändå är här ni kikar efter föredragen, då blir det enkelt att stanna kvar på sidan för att köpa biljett.

Orterna jag besöker i vår är följande. Klicka på respektive ortsnamn för att komma till biljettförsäljningen.

 

 

Observera att köpet är bindande och du själv ansvarar för att sälja biljetten vidare om du får förhinder.

Lista kommer att uppdateras med ytterligare några orter inom kort.

 

Vårens föredrag

Just nu håller jag på att sätta ihop föredraget som jag håller i vår. Det blir en hel del överraskningar! Temat är Odla nytt och jag kommer att visa hur jag rent praktiskt anlägger och odlar nya ytor och får fantastiskt fint resultat med ganska små medel och arbetsinsatser. Det passar både för dig som är helt ny med att odla och för dig som har odlat en tid och vill ha lite påfyllning på inspirationskontot. Jag tycker själv att det ska bli vrålkul att göra det här föredraget!

Extra kul är också att min nya bok Skillnadens Favoriter kommer att finnas med mig, den släpps redan i februari just för att jag ska kunna ha den med ut på föredragen. Den släpps i min webbutik i början av februari, för er som inte har möjlighet att medverka på föredragen. Hoppas ni är nyfikna!

Vi ses våren 2020!
/Sara Bäckmo

30. november 2019