Bäst jag sår lite till-väska - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Bäst jag sår lite till-väska

Köp min fina tygkasse och bli påmind om att så något - varje dag! Tygkassen är gjord i 100% återvunnet bomullstyg, rejäl i storlek och bär ord som många odlare kan relatera till.

Sara sitter på stenmuren med tygåsen och fröer i handen.

Foto: Maria Fors Östberg

 

"Hjälp, det kanske inte blir nåt... Bäst jag sår lite till." Ungefär så brukar jag själv tänka när jag sår och jag vet att många med mig resonerar lika. Det kan man förstås göra sig lustig över, men personligen känner jag också att det många gånger har varit nyckeln till framgång i trädgårdslandet. Jag har alltid haft många växter att odla! Eller kanske är det bara ett försvar, he he.

Hur som helst så har vi i redaktionen gjort en fin tygkasse, med ett litet mantra som verkar gälla för många av oss. Om du behöver en rejäl tygkasse till dina projekt kan du numera bära en från Skillnadens Trädgård. Beställ kassen i länken nedan. Glöm inte att vara inloggad om du är medlem - då får du automatiskt rabatt i kassan när du betalar din kasse.

 

KÖP SARAS TYGKASSE HÄR

 

Tygpåse från Sara Bäckmo med citat

 

Min tygkasse är väl tilltagen i storlek och har en bälg för att få en tydlig botten. Materialet är 100% återvunnen bomull (certifierade av Global Recycle Standard (GRS)).

Tyget i sig är ett tjockare bomullstyg á 250 gram/m2 vilket gör kassen tålig också för lite tyngre prylar. Den har lagom långa handtag som enkelt kan hängas över axeln.

Storlek: 38x42*12 (bälg)
Material: 100 % återvunnen bomull
Färg: Natur

Pris: 229 kr st (medlemspris 199 kr)

 

Sara sitter på stenmuren med tygåsen och fröer i handen.

Foto: Maria Fors Östberg

 

Sara sitter på stenmuren med tygåsen och fröer i handen.

Foto: Maria Fors Östberg

 

KÖP SARAS TYGKASSE HÄR

 

Dags att packa lilla tygväskan med stick-doningar nu när jag påbörjat en ny tröja och ämnar sticka med vänner titt som tätt i vinter. Perfekt att hänga över axeln och susa iväg. Och alla odlare som ser förstår precis vad citatet avser. Kanske väcker det också lite lust att plocka fram fröpåsarna och så något just idag? Glöm inte att ditt livs bästa odlingssäsong kanske ligger framför dig just i detta nu. Utan sådd - ingen skörd!
/Sara Bäckmo

12. december 2021