Det är jag som odlar

 

Jag är Sara Bäckmo, 36 år. Här bloggar jag om det trädgårdsskafferi jag skapat för att utforska hur en villatomt kan användas för att producera mat under en stor del av året. Förhoppningsvis kan jag dela med mig av inspiration till dig som följer.

 

Jag är journalist och arbetar i huvudsak som programledare/reporter för Sveriges Radio. Jag bor på Skillnaden i Bökebacken söder om Växjö med min man Philip samt barnen Otto 5 år, Viggo 4 år och Alba 2 år.

Många som följer har frågor eller vill kommentera inlägg och bilder. Lättast att göra det är genom att gilla Skillnadens Trädgård på Facebook, det gör drygt 3000 personer. Där finns jag närvarande alla dagar för att bland annat svara och kommentera.

Förutom bloggen och Facebook följer du mig genom följande plattformar och alias:

Twitter: @skillnadens
Instagram: @skillnadens
Pinterest: Skillnadens Trädgård

22. juli 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *