En alldeles vanlig hemma-eftermiddag - Sara Bäckmo
Stäng menyn

En alldeles vanlig hemma-eftermiddag

Torsdagseftermiddagar är jag hemma med barnen. Vi förlustar oss i några timmar efter skolan innan det är dags att steka pannkakor. Idag får du följa med!

sara står i grön stickad tröja och toppluva i trädgården som är snöfri.

 

Vad ska vi göra idag? Det är en av de första frågorna barnen ställer på morgonen när de kommer upp. Svaret är rätt givet de eftermiddagar det är jag som hämtar på skola och förskola. Jag vill alltid vara ute och det är sällan barnen klagar över det!

Den här veckan sänder jag live en gång om dagen på YouTube och idag passade det bäst att starta sändningen under eftermiddagen eftersom förmiddagen var fullproppad med jobb. Se gärna dagens sändning här.

 


 

Det är väldigt roligt att sända live och jag tror att jag skulle vilja göra mer av det också efter att den här veckans utmaning är över. Funderar redan på hur det kan vävas in i jobbet på ett bra sätt. Ser att ni är många som tittar och flera hör av sig med fina kommentarer. Tack för att ni tittar!

Om du missat någon del av veckans livesändningar så hittar du samtliga i spellistan LIVE-STREAM på YouTube.
/Sara Bäckmo

05. april 2018

2 svar till “En alldeles vanlig hemma-eftermiddag”

 1. kerstin.h.olsson skriver:

  Tack för all inspiration du ger oss, Sara!
  En fråga ang bärbuskarna du visade i denna video:
  Du täcker med markduk under och mellan bärbuskarna. Ovanpå markduken lägger ni träflis (duktiga barn!). Snyggt och praktiskt.
  Men hur blir det med näringen till bärbuskarna?
  Du brukar ju gödsla med hjälp av att täcka med organiskt material. Hur får dessa buskar näring?
  Har de redan tillräckligt?
  Sipprar näring ner genom markduken (men inte från träfliset, väl?)?
  Förklara gärna hur det fungerar.

  Tack på förhand!

 2. Monica Gustafsson Berg skriver:

  Hej Sara.
  Det är så avkopplande att se dig strosa omkring i trädgården och bara göra det som faller dig in.
  Tyvärr kan jag inte följa dig online, för jag arbetar, men jag ser alla filmer i efterhand. Det ger MIG energi. Snart är jag pensionär och jag håller på att förbereda min trädgård för vad som komma skall. Att odla så mycket grönsaker som det bara får plats. Det känns helt fantastiskt och det är din förtjänst. Stor kram till dig.
  Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *