Erbjudande: Arbetskläder från OPEROSE - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Erbjudande: Arbetskläder från OPEROSE

Använd min rabattkod och få 10% rabatt på alla produkter från Operose. Här kan du handla suveräna arbetsläder till kvinnor i alla former.

Sara i sin köksträdgård iklädd Operose arbetskläder

Redo för ett röj i min trädgård i bekväma och härliga kläder från Operose. Skjorta och byxor med rymliga arbetsfickor. Foto: Maria Fors Östberg.

 

Den här hösten har jag gjort några fina erbjudanden tillsammans med mina huvudannonsörer här på Skillnadens. Extra kul sätt att fira en rolig höst med tv-program och många nya läsare som hittar hit. Idag är det dags att presentera nästa erbjudandet till er: suveräna arbetskläder från svenska företaget Operose.

Operose designar och tillverkar rejäla arbetskläder för kvinnokroppar i många olika former. Och om du ännu inte hittat dem är jag glad att introducera dig för dem. Mer om företaget och kläderna längre ner i inlägget, först till det viktigaste - hur du gör för att handla kläderna med rabatt.

 

10% rabatt på alla Operose-kläder

Nu får alla Skillnadens läsare 10% rabatt på hela sortimentet av Operoses egna produkter i webbutiken på www.operose.se. Här finns bland annat arbetsbyxor, skjortor, jackor, mössor och tillbehör som knäskydd, arbetsfickor och så vidare.

 

HANDLA DINA ARBETSKLÄDER HÄR

 

Ange rabattkoden SKILLNADENS21JUL i kassan för att få din rabatt på 10%. Erbjudandet gäller till och med 14 december 2021. Passa på att handla klappar till dig själv eller någon du gillar!

 

Detaljbild Operose arbetsbyxa

Jag älskar Operoses byxor bland annat för den höga svanken. Det går att böja sig utan att blogga halva ändan! Foto: Maria Fors Östberg.

 

Detaljbild Operose arbetsbyxa

Den höga svanken ger ett skönt skydd för ryggslutet. På sommaren ett måste för att slippa irriterande bett där det glipar. Foto: Maria Fors Östberg.

 

Detaljbild Operose arbetsbyxa

Byxorna har många finurliga detaljer, med fickor, knappar, små remmar att hänga grejer i - helt enkelt plats för det mesta. Foto: Maria Fors Östberg.

 

Kläder att jobba i

Arbetskläder från Operose är gjorda för att jobba i. Varenda detalj på kläderna är genomtänkta, med funktion, hållbarhet och bärbarhet som fokus. Materialen håller för år av slit och släp i trädgården och håller ihop också i detaljerna som har störst risk att slitas.

Jag köpte mina första Operose-byxor 2014 och de håller fint än. Jag har några olika byxor som jag växlar mellan, lite beroende på vad jag ska göra, hur kallt det är ute och vilken färg jag för tillfället känner att ha.

I det här inlägget ser du mig i arbetsbyxorna TILDE. Dessa gillar jag extra för att de har en ficka med dragkedja där jag kan lägga sånt som absolut inte får slarvas bort. Lagom till vintern har jag storlek 38 för att att kunna ha långkalsonger under. Annars har jag storlek 36 på de flesta byxor. Gravidbyxorna har jag också haft i storlek 38.

Till byxorna har jag smarta arbetsfickorna LEA, med plats för bra-och-ha-grejer, samt skjorta MAJA.

 

Alla Operose kläder tillverkas i Europa med noga utvalda material. Ta dig gärna en stund och läs lite om hur plaggen blir till och hur företagets strategi för hållbar produktion ser ut. Använd rubrikerna Om produkterna och Hållbarhet på operose.se för att läsa mer.

 

Klädpaket från Operose

Operoses kläder skickas utan extra papper eller plast, allt för att hålla nere på onödigt material. Foto: Maria Fors Östberg.

 

Sara i sin köksträdgård iklädd Operose arbetskläder

Den fina gråa färgen funkar till det mesta. Lika fint till rosa som till blått, jag har mössor i alla färger. Foto: Maria Fors Östberg.

 

Rabatten gäller alltså till 14 december 2021 och omfattar alla Operoses egna produkter. Vi får 10% rabatt och använder rabattkoden SKILLNADENS21JUL i kassan i webbutiken.

Hoppas att du hittar något hos Operose som du behöver. Och om du inte är i behov av arbetskläder just nu kan du alltid återkomma och handla senare. Det är flera fina produkter på väg in i webbutiken nästa år...
/Sara Bäckmo

30. november 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *