Extrainsatt föredrag i Göteborg - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Extrainsatt föredrag i Göteborg

Det var förstås en glad överraskning att föredraget i Göteborg i mitten av november snabbt blev fullbokat! Nu har arrangören bokat ett extra tillfälle - samma dag.

Hur jag odlar under en lång säsong är temat för höstens föreläsning. Intresset har varit stort. Den 16 november håller jag föredraget på Redbergsteatern i Göteborg. Biljetterna tog snabbt slut efter att de släpptes. En drös står i kö och andra har hört av sig och undrat om det är flera datum på ingång.

Nu finns nya biljetter att boka! Arrangören Studieförbundet Vuxenskolan Göteborg har ordnat ett extra föredrag tidigare samma dag och nu håller vi tummarna för att ni som gärna vill komma kan hitta tid till det.

Anmäl dig nu - det är först till kvarn som gäller. Den extrainsatta föreläsningen börjar klockan 15.30 (slut ca 17.30) den 16 november. Biljetterna kostar 120 kronor styck och anmälan görs via Studieförbundets Vuxenskolans hemsida (klicka på den blå texten, det är en länk till anmälan).

Dela gärna vidare infon till vänner, föreningar och andra du tror kan vara intresserade.
Trevlig helg!
/Sara Bäckmo

 

04. november 2016

3 svar till “Extrainsatt föredrag i Göteborg”

 1. Ia skriver:

  Du undrade vad det är som gör din trädgård så speciell att man vill följa den...
  Det finns så många svar på det så jag vill lyfta den främsta anledningen - Det är DU som gör det hela helt fullständigt galet roligt att följa!

 2. E vy Samuelsson skriver:

  Håller med Ia. Det är DU!!!
  Du berättar så inspirerande och enkelt, det är så roligt att höra och se, det känns som julafton varje gång.
  Har följt dig snart ett år och har börjat t.ex. vinter odla, Är 70+ har börjat testa nya saker, som jag inte skulle gjort om jag inte hört DIG.
  Det är så roligt att odla nu.

 3. Monica skriver:

  Jag kan bara hålla med föregående talare. Det är DU som gör hela grejen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *