02. december 2015

Följ Skillnadens enkelt genom Bloglovin

Få en påminnelse om nya uppdateringar på bloggen till din e-post.

Det här har jag alldeles glömt bort, hur nu det blev så. Vill du enkelt ha en liten påminnelse om att det finns nytt att läsa på bloggen så är ett fiffigt sätt att följa mig och köksträdgården på Bloglovin. Då får du en liten notering om nya inlägg i din mail. Så följer jag några av mina favoriter. Do it!

Follow

Krassen på bild heter 'Purple Emperor' och är en favorit från i somras, här tillsammans med den låga blåklinten 'Tom Pouce Pink'.
/Sara Bäckmo

Följ min blogg med Bloglovin

Ett svar till “Följ Skillnadens enkelt genom Bloglovin”

  1. Eva Peterson skriver:

    Hej Sara! Jag har tre äppelträd, tar till vara allt jag kan men äpplen som blir angripna av ohyra, kan jag använda dem som kompost i odlingslådor och bäddar? Med vänlig hälsning och tack för all smittande entusiasm och handfasta råd! Eva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *