13. juli 2017

Föredrag hösten 2017

Här är hela listan med föredrag och evenemang jag medverkar i under hösten 2017! Boka i tid till de evenemang som har begränsat med platser.

Med stormsteg närmar sig hösten och en ny säsong för föredrag om Skillnadens Trädgård. Vårens föredrag har varit fullbokade nästan överallt och det ska förstås bli jätteroligt att möta ännu fler av er som läser om Skillnadens nu under hösten.

Nedan kan du hitta info om de olika platser jag besöker. Observera att jag INTE kan svara på frågor om evenemangen då det inte är jag som arrangerar.  Tänk på att det ofta är begränsat med plats - anmäl dig i god tid.

16 augusti - Alunbruket, Österlen (OBS: Föredraget Skillnadens Trädgård - En enkel odling)
5 september - Uppsala Botaniska Trädgård
9 september - Blomstertorget, Linköping
14 september - Läckö strand
16 september - Vallastaden, Linköping (föredrag och inspelning live av Två odlare emellan)
20 september - Gislaveds Trädgårdsförening
27 september - Västra Götalands museum, Skara
30 september - Bokmässan, Göteborg
18 oktober - Sällskapet Hortikulturens vänner, Göteborg
26 oktober - Brunnskyrkan, Åseda
28-29 oktober - Rinkaby Gård - kurs
5 november - Halmstad
7 november - Studieförbundet vuxenskolan, Göteborg

Som du ser är det orter i södra Sverige om är inbokat. Från början fanns Vindeln och Umeå med på listan, men de avbokades dessvärre då ett av barnen varit sjuka och jag behövt kunna ta mig hem med kort varsel. Jag hoppas kunna besöka mer norrbelägna orter våren 2018.

Föredraget under hösten går hand i hand med min nya bok Skillnadens skörd - Mat från trädgården året om. Här delar jag tips och idéer om hur jag odlar för att få skörd under hela året, med fokus på mat. Föredrag, boksignering och frågestund brukar ta cirka två timmar, varav föredraget är cirka en timme.

Glöm inte att förhandsbeställa boken Skillnadens skörd! Jag har med böcker till försäljning vid alla föreläsningar, men det går lika bra att köpa bok i förväg och ta med om du vill. På plats kostar boken 280 kronor och kan betalas kontant eller med kort eller Swish.

Välkommen!
/Sara Bäckmo

 

fotograf: Maria Fors Östberg

4 svar till “Föredrag hösten 2017”

 1. Monbritt Bengtsson skriver:

  Trevligt att du kommer till Bokmässan i Gbg.???

 2. Carina skriver:

  Men vad nu? Jag har anmält mig till ditt föredrag "Lång säsong" i Halmstad den 8/10 2017 kl 13 via Medborgarskolan. Jag har tom en bokningsbekräftelse med det datumet. Är du i Halmstad vod två tillfällen eller har föreläsningen flyttats utan att meddela oss anmälda..?

  • Sara Bäckmo skriver:

   Det måste ha blivit något fel. Hör gärna av dig till Medborgarskolan och kolla. Lång säsong var titeln på förra höstens föredrag, alltså 2016. Höstens föredrag 2017 har tema Skillnadens skörd och i Halmstad är jag 5 november. Hoppas det löser sig. Hälsningar Sara

 3. Mia Bergström skriver:

  Jag önskar verkligen att du kommer till Hälsingland med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *