Föredrag i Huskvarna om favoritgrönsaker

Jag har många favoritgrönsaker - nya för varje säsong odlingen passerar. I vårens föredrag berättar jag om några av dem. Huskvarna är nästa ort jag besöker för att hålla föredrag. Kommer du?

En stor korg med grönsaker, nästan bländande gröna.

Nyskördade grönsaker från min trädgård. Maj 2018.

 

På lördag gör jag vårens näst sista föredrag innan jag tar sommarledigt från resorna. Välkommen till Huskvarna Folkets Park för ett föredrag om några av mina favoritgrönsaker. Under en härlig eftermiddag delar jag tips och idéer från min trädgård i ett längre föredrag. Vi har också gott om tid för fika, mingel och boksignering.

Datum: 26 maj 2018
Tid: 14.00-17.00
Biljettpris: 300 kr
Lokal: Huskvarna Folkets Park

Anmälan görs via länk under Biljettinformation (http://bit.ly/2oeb2DM). Observera att anmälan är bindande. Frågor besvaras av Medborgarskolan på telefon: 0771-210 400.

Varmt välkomna!

21. maj 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *