26. januari 2018

Föredrag i februari: Donsö och Landvetter

Årets två första föredrag görs på Donsö och i Landvetter - bägge i Göteborgstrakten. Nu är det tid att boka plats till Mina bästa grönsaker av Sara Bäckmo!

Sara Bäckmo. Foto: Maria Fors Östberg.

 

OBS - Föredraget i Landevetter är fullbokat, hör gärna av dig och boka plats till Donsö om du vill gå på föredrag med mig under våren i Göteborgstrakten. 

 

I år gör jag något färre föredrag än tidigare år. Jag har bokprojekt att både avsluta och påbörja och har därför valt att dra ner lite på resorna för att mäkta med. Evenemangen blir däremot extra långa så det finns gott om tid för oss grönsakstokiga att hänga med varandra när vi väl ses! Var jag håller vårens föredrag kan du se i inlägget Föredrag våren 2018, som nu är uppdaterat med länkar till de flesta evenemang. Hoppas att du kan pricka in något av tillfällena.

Temat för föredraget är mina favoritgrönsaker. Jag samlar äntligen ihop de grönsaker jag gillar bäst och ger dig mina finaste tips för hur du ska lyckas med dem. Sojabönor, spenat, meloner och andra godsaker finns med på listan.

Föreläsningsvåren börjar på Donsö lördagen 24 februari och sedan i Landvetter söndagen 25 februari. Hoppas att du vill komma och göra mig sällskap då. Boka gärna plats i god tid så att vi kan förbereda.

Info om föredraget på Isbolaget på Donsö hittar här
Info om föredraget på Landvetters kulturhus hittar du här - OBS FULLBOKAT

Under våren är föredragen extra långa och kombinerade med ett ordentligt trädgårdsmingel. Böckerna om Skillnadens Trädgård finns på plats och jag är så taggad på att möta dig och prata trädgård!

Vi ses!
/Sara Bäckmo

 

 

3 svar till “Föredrag i februari: Donsö och Landvetter”

  1. Emelie skriver:

    Hej! Har du möjlighet att lägga in inläggen (de gamla) månadsvis, så att det tex går att gå tillbaka till januari 2015 och se vad du gjorde då? Det skulle vara väldigt smidigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *