03. mars 2014

Föredrag om Skillnadens Trädgård

Rödkål skördad i september 2013. 

Just nu förbereder jag ett av årets många föredrag om Skillnadens Trädgård. På onsdag bär det av till Hjortsberga för en presentation av köksträdgården och en kvällskurs om grönsaksodling. Ska bli så roligt!
Bland annat tänker jag berätta hur jag gör för att odla familjens favoritgrönsak - kål. 

I år håller jag föredrag vid flera tillfällen, här i länet och på andra platser lite längre bort. Känner mig väldigt glad över att så många är inspirerade över mitt sätt att odla mat! Det ligger verkligen i tiden att ha en köksträdgård!

Är du engagerad i en förening, föräldragrupp, syjunta, matlagningsgäng eller liknande som skulle vilja veta mer om grönsaksodling ur ett familje-, villaträdgårds- eller självförsörjarperspektiv? Hör gärna av dig i så fall! 

/Sara Bäckmo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *