Föredrag om vinterodling i Kalmar - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Föredrag om vinterodling i Kalmar

Kom och lyssna på mitt föredrag om hur jag odlar och skördar när det är kallt! Det är dags för mig att åka till Kalmar och jag vet att det redan är många som anmält sig. Ses vi?

 

På onsdag ska jag åka till Kalmar och möta massor av odlare, superkul! Det är dags för ännu ett föredrag där jag hoppas kunna inspirera en del till att planera för en riktigt lång säsong. Även om fokus just nu är på sommarens odling är det viktigt att välja både grönsaker och växtplatser noga för att få till en odling som ger sen skörd med. Tycker jag alltså.

I föredraget får du tips och idéer om hur du kan utöka din skördesäsong både på våren och hösten, genom att planera, välja växter väl och odla specifika växtplatser smart. Vill du vinterodla går det inte an att börja med förberedelserna i september, då är det för sent. Redan nu på våren sås växter som ska hålla långt in på senhösten och kanske till och med till nästa vinter. Boka gärna in onsdag kväll och gör oss sällskap för en härligt odlarmingel!

 

Tid och plats

Söndagens föredrag hålls i Glasverandan, Kalmarsalen i Kalmar. Föredraget startar klockan 18.00. Förutom mitt föredrag siktar vi också på ett rejält fröbyte. Ta gärna med plantor och annat trädgårsrelaterat som du vill byta bort. Det brukar till exempel vara en del som tar med lakvatten från bokashi, vilket brukar vara mycket populärt!

Datum: 24 april
Tid: 18.00-21.00
Plats: Glasverandan, Kalmarsalen
Pris: 300 kr

Köp din biljett på Studieförbundet Vuxenskolan Kalmar.

Har du frågor kan du ringa 0771-20 20 70.

 

Böcker och frön

Vid föredraget finns mina alla mina fyra böcker till försäljning, också nya boken Odla med barn! Odla med barn och Vinterodling kostar 280 kronor, Skillnadens Trädgård och Skillnadens Skörd kostar  240 kronor. Betalning via kontanter, Swish och kort.

Alla mina fröer i kollektion Så året runt finns också att köpa. Du som deltar får rabatt på fröerna och köper dessa för 30 kronor/påse (vanligtvis ca 40 kronor i butik).

Varmt välkommen till mitt föredrag! Hoppas vi ses.
/Sara Bäckmo

22. april 2019