17. februari 2019

Föredrag om vinterodling i Kramfors

Välkommen till Trädgårdshelg i Kramfors/Bollstabruk på lördag! Jag kommer till Folkets hus och håller ett föredrag om min vinterodling. Hoppas du vill komma och trädgårdsmingla med mig och andra odlingstokar!

Bild med text Vinterodling, föredrag i Kramfors

 

Här i söder har snön tinat och våren kommit på besök. Men uppåt i landet är det vinter ännu en tid. I veckan packar jag vinterkappan och åker norröver. På lördag kommer jag till Kramfors för ett föredrag om vinterodling.

I det här föredraget får du tips och idéer om hur du kan utöka din skördesäsong både på våren och hösten, genom att planera, välja växter väl och odla specifika växtplatser smart. Vill du vinterodla går det inte an att börja med förberedelserna i september, då är det för sent. Redan nu på våren sås växter som ska hålla långt in på senhösten och kanske till och med till nästa vinter. Kom på mitt föredrag och få med dig enkla tips som gör att säsongen 2019 blir riktigt lång!

 

Tid och plats

Lördagens föredrag hålls på den fina trädgårdshelgen i Folkets hus, Bollstabruk utanför Kramfors. Under hela helgen hålls en massa evenemang med tema trädgård. Vad som gäller för mitt föredrag är följande:

Datum: 23 februari
Tid: 09.30-12.30
Plats: Folkets hus, Bollstabruk
Pris: 475 kr för inträde till Trädgårdshelg en dag, 675 kr i inträde till Trädgårdshelg två dagar

 

Köp/beställ din biljett här:

Kramfors bokhandel: 0612-140 40
Dahlbergs bokhandel: 0620-100 27

Evenemanget arrangeras av Kramfors Bokhandel.

 

Böcker och frön

Vid föredraget finns mina alla mina fyra böcker till försäljning, också nya boken Odla med barn! Odla med barn och Vinterodling kostar 280 kronor, Skillnadens Trädgård och Skillnadens Skörd kostar  240 kronor. Betalning via kontanter, Swish och kort.

Jag har också ordnat så att alla mina fröer i kollektionen Så året runt finns till evenemanget. Du som deltar får rabatt på fröerna och köper dessa för 30 kronor/påse (vanligtvis ca 40 kronor i butik).

Varmt välkommen till mitt föredrag! Hoppas vi ses.
/Sara Bäckmo

Ett svar till “Föredrag om vinterodling i Kramfors”

  1. Veronica skriver:

    Hej Sara!

    Jag skulle gärna vilja se och höra dig på en av dina föreläsningar. Finns det ngn möjlighet att ta del av ditt schema över dessa för att på så sätt hitta en föreläsning jag har möjlighet att besöka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *