Stäng menyn

Föredragspremiär i Landvetter

Har du anmält dig än? Hoppas att så många som möjligt kommer och lyssnar på mitt första föredrag för hösten. Premiär för en odlarkväll där vi låter vinterodling stå i fokus. Böcker och fröer till försäljning och massor av mingel med odlingstokiga utlovas!

Just nu håller jag på att slutföra förberedelserna till höstens föredrag Vinterodling. Det känns otroligt roligt att få åka ut och möta odlarvänner under hösten! Med en hektisk sommar vid tangenterna blir det toppen med ombyte och vad kan vara bättre än att omge sig med mängder av likasinnade?!?

På fredag åker jag till Göteborg för flera dagars arbete. Hela helgen finns jag på Gunnebo Slott, först som scenvärd under evenemanget Jordens mat lördag och söndag. Sedan releasefest för boken Vinterodling på lördag eftermiddag (läs allt här om du missat, du är så himla välkommen att göra oss sällskap). Och på måndag är det premiär för höstens föredrag i Landvetter. Glöm inte att anmäla dig! Och dela gärna med odlarvänner som skulle vilja göra oss sällskap.

 

Info om orter för höstens övriga föredrag hittar du här!

 

Mingel och föredrag om Vinterodling

Höstens föredrag går hand i hand med min nya bok. Jag har satt samman en fin kväll där jag delar mina erfarenheter av att odla och skörda när det är kallt.

Föredraget hålls på Landvetter Kulturhus och börjar klockan 17.30. I pausen finns superfin fika från Systrarna Jönssons skafferi och vi byter också fröer med varandra då. Glöm inte att ta med!

Min nya bok Vinterodling – Skörda året om finns att köpa under kvällen och kostar 280 kronor. Böckerna Skillnadens Trädgård (240 kr) och Skillnadens Skörd (240 kr) finns också till försäljning, samt alla fröer ur min kollektion Så året runt. Betalning med kontanter eller swish.

Har du frågor om evenemanget får du gärna kontakta Studieförbundet Vuxenskolan på telefon: 0771-502020 eller e-post sjuharad@sv.se.

Varmt välkommen!
/Sara Bäckmo

03. september 2018