03. september 2018

Föredragspremiär i Landvetter

Har du anmält dig än? Hoppas att så många som möjligt kommer och lyssnar på mitt första föredrag för hösten. Premiär för en odlarkväll där vi låter vinterodling stå i fokus. Böcker och fröer till försäljning och massor av mingel med odlingstokiga utlovas!

Just nu håller jag på att slutföra förberedelserna till höstens föredrag Vinterodling. Det känns otroligt roligt att få åka ut och möta odlarvänner under hösten! Med en hektisk sommar vid tangenterna blir det toppen med ombyte och vad kan vara bättre än att omge sig med mängder av likasinnade?!?

På fredag åker jag till Göteborg för flera dagars arbete. Hela helgen finns jag på Gunnebo Slott, först som scenvärd under evenemanget Jordens mat lördag och söndag. Sedan releasefest för boken Vinterodling på lördag eftermiddag (läs allt här om du missat, du är så himla välkommen att göra oss sällskap). Och på måndag är det premiär för höstens föredrag i Landvetter. Glöm inte att anmäla dig! Och dela gärna med odlarvänner som skulle vilja göra oss sällskap.

 

Info om orter för höstens övriga föredrag hittar du här!

 

Mingel och föredrag om Vinterodling

Höstens föredrag går hand i hand med min nya bok. Jag har satt samman en fin kväll där jag delar mina erfarenheter av att odla och skörda när det är kallt.

Föredraget hålls på Landvetter Kulturhus och börjar klockan 17.30. I pausen finns superfin fika från Systrarna Jönssons skafferi och vi byter också fröer med varandra då. Glöm inte att ta med!

Min nya bok Vinterodling – Skörda året om finns att köpa under kvällen och kostar 280 kronor. Böckerna Skillnadens Trädgård (240 kr) och Skillnadens Skörd (240 kr) finns också till försäljning, samt alla fröer ur min kollektion Så året runt. Betalning med kontanter eller swish.

Har du frågor om evenemanget får du gärna kontakta Studieförbundet Vuxenskolan på telefon: 0771-502020 eller e-post sjuharad@sv.se.

Varmt välkommen!
/Sara Bäckmo

7 svar till “Föredragspremiär i Landvetter”

 1. Elisabeth skriver:

  Var anmäler man sig till Landvetter på måndag 18.00?

 2. Agneta Snow skriver:

  Hej! Jag skulle gärna vilja komma och lyssna på ditt föredrag i Landvetter på måndag, men hur anmäler jag mig? (Har både mailat och ringt Vuxenskolan, men inte fått något svar)

  • Sara Bäckmo skriver:

   Prova igen på måndag. Annar kan du nog komma dit en stund innan och se om det finns några biljetter kvar. Om det är fullbokat är det alltid någon som ändå inte kommer. Hoppas vi ses!

 3. Gertrud Andersson skriver:

  Hej Sara! Det är oklart med tiden imorgon i Landvetter. På ditt inlägg står det kl 18, men på min faktura står det 17.30-20.30
  När börjar du?? Vänliga hälsningar Gertrud

 4. Totte skriver:

  Hej Sara
  Var o lyssnade på dig igår o det var verkligen roligt o inspirerande 🙂 Tack !
  Fick inhandlat lite frön från din kollektion o även bytt till mig lite frön, skoj inslag.
  Gillade det sista du berättade med visionen om att sitta i tunnelväxthuset o kika uppåt mot ett tak som en djungel av trädgrenar som bär frukt 🙂 Hoppas på en bild på det framöver 😉
  Totte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *